Jeseniški policisti so v soboto na območju Jesenic obravnavali tri primere poškodovanja parkiranih avtomobilov pred večstanovanjskimi objekti ali v garažah.

Neznani storilec je na enem poškodoval brisalce, zadnje steklo in vzvratno ogledalo. Na drugem in tretjem pa samo brisalce. Dejanja je izvršil iz petka od 14. ure na soboto do 8. ure. Policisti o dejanjih zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Zaradi ponavljajočih se dejanj vam svetujejo, da ste na območju Jesenic pozorni na zadrževanje oseb okoli parkiranih avtomobilov po parkirnih površinah in garažnih hišah pred večstanovanjskimi objekti, stolpnicami ter na nenavadne okoliščine, ki bi vzbujale sum, da bi bilo lahko storjeno kaznivo ravnanje. Z dosedaj izvedenimi aktivnostmi jim storilca še ni uspelo izslediti.

S skupnim sodelovanjem lahko preprečimo, da bi bilo jutri poškodovano vaše vozilo. Skrb nas vseh je, da živimo varno in da je varno naše premoženje.

Prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o teh dejanjih oziroma ste bili mogoče priča, da se oglasite na Policijski postaji Jesenice ali pokličete na telefon 04/582 13 00 ali 113 ali anonimni telefon 080 1200. Lahko tudi pišeta na [email protected].

 

Spletno uredništvo, M.V.