V Kranju prijeli tri ilegalne migrante

Policisti za izvajanje izravnalnih ukrepov so v petek zaradi nezakonitega prehajanja državne meje obravnavali tri tujce, ki so jih prijeli v Kranju. Vsi trije so podali namero za mednarodno zaščito. Odpeljani so bili v azilni dom. Gre za državljane Afganistana.

Kranjski policisti so v petek zvečer obravnavali prijavo druženja v gostinskem obratu. Na kraju so izsledili štiri osebe. Policisti vodijo postopek zaradi kršitve odloka.

Policisti so obravnavali primer prijave nasilja v družini nad starši. Moškega obravnavajo zaradi suma kaznivega dejanja z ukrepom prepovedi približevanja. Policisti pozivajo vse, ki so žrtve nasilja, da le to prijavijo.

Jeseniški policisti so v petek zvečer obravnavali dimniški požar pri uporabi kurilne naprave na trda goriva. Škoda ni nastala. Kranjski policisti so danes ponoči v Goričah obravnavali majhen požar v naravi. Ogenj so pogasili gasilci. Škoda ni nastala.

Na področju kriminalitete so škofjeloški policisti obravnavali tatvino denarja iz stanovanja, v Kranju pa je neznani storilec oškodovancu z barvo poškodoval vozilo.