Ukradel ji je denarnico

Blejski policisti so včeraj dopoldan obravnavali prijavo drzne tatvine na javnem kraju. Oškodovanka je neprevidno odložila osebne stvari, storilec pa je to izkoristil in odtujil
denarnico. Policisti so moškega na podlagi opisa izsledili in pridržali za čas zbiranja obvestil. Obravnavajo ga zaradi kaznivega dejanja in vodijo postopek. Našli so tudi odtujeno denarnico. Policisti svarijo, da stvari na javnih krajih ne puščajte brez nadzora in pazite na svojo lastnino.

Kranjskogorski policisti so včeraj obravnavali prijavo kaznivega dejanja nezakonitega lova (krivolov). Policisti so opravili ogled kraja in zavarovali sledi za nadaljnje delo. Postopek še poteka.

Kot še sporočajo policisti Policijske uprave Kranj so bohinjski gorski reševalci včeraj reševali planinko, ki je zdrsnila in padla na območju Planine Dedno Polje. Gre za lažje poškodbe. Tuja krivda je izključena. Kranjski policisti so včeraj obravnavali dimniški požar. Gre za dotrajan dimnik. Materialna škoda ni nastala.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V Selški dolini sta čelno trčili dve vozili, v Škofji Loki pa je voznik z osebnim avtomobilom spregledal peško in vanjo trčil. Udeleženci so se poškodovali.