Trije krepko čez omejitev

Gorenjski policisti so v zadnjih 24 urah sprejeli štiri obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo, osem prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter
štiri v zasebnem prostoru.
Prometni policisti so včeraj na avtocesti obravnavali tri voznike, ki so vozili s hitrostjo nad 200 km/h. V enem primeru so policisti slovenskemu državljanu izmerili hitrost 204 km/h, v dveh drugih primerih pa je meritev pri dveh tujcih pokazala rezultat 208 in 210 km/h. Meritve so bile opravljene na delu avtoceste, kjer je hitrost omejena na 130 km/h.


Poleg lova na prehitre voznike so policisti včeraj obravnavali dve poškodbi in grožnjo s pištolo. Nad Martuljškimi slapovi se je poškodovala turna smučarka. Reševali so kranjskogorski gorski reševalci in ekipa s policijskim helikopterjem.
Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali padec osebe s konja. V zdravstveno ustanovo je osebo prepeljal vojaški helikopter z dežurno ekipo nujne medicinske pomoči.
Policisti so včeraj obravnavali moškega, ki se je na parkirišču na območju Radovljice sprl z drugo osebo, vznemiril pa je tudi s plinsko pištolo. Moškega so policisti izsledili in mu plinsko pištolo tudi zasegli.