Tradicionalno srečanje v Bovcu

V Bovcu je danes potekalo vsakoletno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS, ki zaznamuje začetek poletnega tabora stranke. Med vrhovi okoliških gora so se zbrali člani stranke SDS iz vse Slovenije. S seboj so prinesli veliko dobre volje, ansambel Hram pa je poskrbel za odlično glasbo. Prireditev je potekala tudi v znamenju še vedno trajajoče epidemije, zato so bili upoštevani ukrepi za preprečevanje širjenja z okužbo Covid-19.

Zbrane člane so pozdravili vodja poslanske skupine SDS in častni župan občine Bovec Danijel Krivec, častni predsednik Gorniškega kluba Skala in gorski vodnik prof. dr. Anton Jeglič ter na koncu tudi predsednik Janez Janša.

“V SDS smo vedno delali po principu, toliko bolje za Slovenijo, toliko bolje za SDS. Žal smo se v tem času srečali s tistimi, ki delajo po načelu, toliko slabše za Slovenijo, toliko bolje za njih. Nagajali in razveljavljali so stvari, samo zato, da bi bilo delo vlade težje”, je na srečanju člana poudaril predsednik Vlade RS in predsednik stranke SDS Janez Janša.

V svojem govoru je Janez Janša spregovoril tudi o uspehih vlade in o ugodni gospodarski klimi in napovedal zmago na prihajajočih državnozborskih volitvah. Kot je dejal: “Do medalje se pride v finišu in pred nami je ta finiš. Ko se bomo naslednjič zbrali, bomo proslavljali naslednjo zmajo v zgodovini SDS.”