Torkov šport

Hokej

Danes, s pričetkom ob 19-tih, bodo hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice odigrali prijateljsko pripravljalno tekmo pred začetkom tekmovanja v Alpski hokejski ligi, ki se bo začelo v soboto. Današnji nasprotnik bodo hokejisti HC Gherdeina.

Balinanje

Balinarke Milj in Krim Ljubljana so v nedeljo odigrale tekmo 3. kroga, končala pa se je z rezultatom 11:13 za balinarke Krim Ljubljana.

Nogomet

Članska ekipa NK Triglav Kranj bo v prihodnje močnejša še za enega napadalno usmerjenega vezista, ki bo dodal širino in kakovost kadru trenerja Dejana Dončića. Klub je namreč v svoje vrste pridobil 22-letnega Ernesta Grvalo. Nekdanji mladinski reprezentant Slovenije se je nogometno izobraževal prav v Triglavovi šoli, za Triglav odigral tudi šest prvoligaških tekem in dosegel zadetek. Kasneje je nastopal še za Domžale, Radomlje in GOŠK Gabelo.

Danes s pričetkom ob 17-tih bodo nogometaši Šobec Lesce in Niko Železniki na nogometnem igrišču na Žagi v Lescah odigrali tekmo 2. kroga Pokala Medobčinske nogometne zveze Gorenjske (MNZG). Ostalih sedem tekem bodo nogometaši odigrali jutri.