Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu boste čutili upad energije. Sicer boste strogo sledili svojim ciljem, vendar boste čutili, da vse delate bolj prisiljeno. Pomanjkanje zagona bo vplivalo tudi na vaše psihično počutje.


BIK (21.04.-21.05)

 

Teden je namenjen novostim. Spremembe bodo hitre, kar vas bo zmedlo. Skušali boste slediti tempu, pomembno pa je, da ne pozabite na svoje želje. Naj vas hiter tok dogodkov ne zavede.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Čutili boste spremembe svojega bioritma. Konec tedna prihaja mlaj, ki bo vplival na vaše počutje. Začutili boste klic po samoti. Poslušajte ga. Posvetite se meditaciji, delu na sebi, kot tudi zdravemu načinu življenja.


RAK (22.06.-22.07)

 

Razbremenite svoje telo. V tem tednu boste začutili, da je čas za spremembe na fizičnem nivoju. Spremenite svojo prehrano, uživajte čim več vitaminov, lahkih jedi ter zeliščnih čajev. Telo potrebuje oddih.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Privoščite si kratek odklop. Že nekaj časa v vas tli želja po čem novem in konec tedna je več kot odličen za nove začetke. Takoj, ko luna začne rasti, se posvetite idejam, ki se vam zdijo nekoliko bolj divje. Uživali boste.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Že nekaj časa vas obremenjuje preteklost. Še vedno niste pripravljeni priznati napake, ki ste jo storili. Zavedate se, da samo opravičilo ne bo popravilo storjenega. Vendar pa zamera na drugi strani ni tako huda, kot se zdi.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Sonce v konjunkciji z Merkurjem bo vplivalo na vaše komunikacijske sposobnosti. V kolikor v službi veliko komunicirate z ljudmi, lahko ugodne energije izkoristite za pomembnejše dogovore. Uspeh je zagotovljen.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Razveselili se boste novih novic, ki so povezani z vašim skrivnim projektom. Čaka vaš koristna pomoč vašega starega znanca ali prijatelja. Cenili boste njegovo odprtost, iskrenost in pripravljenost na kompromise.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Na čustvenem področju boste izgubljeni. Izgubljenost bo posledica vašega pretiranega idealizma. Za pomoč lahko uporabite kristal jaspis. Pomagal vam bo, da se vrnete na pravo pot, ki bo bistveno bolj stabilna.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Pokličite osebo, ki jo imate že nekaj časa v mislih. Povabite jo na pijačo ali kosilo. Druženje z njo vam bo pomagalo razširiti obzorja. Na ta način boste bolj pripravljeni, da se spopadete z vašimi skrbmi.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Odkrit pogovor vam bo pomagal rešiti dvome na čustvenem področju. Presenečeni boste nad spremembo v vedenju vaše ljubljene osebe. Žal pa boste spoznali, da je zelo samostojna in neodvisna oseba, ki je svojo odločitev že sprejela.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Dobro razmislite, v kaj se spuščate, še posebno na čustvenem področju. Predvsem bodite iskreni do sebe. Nekoga še niste popolnoma pozabili, je pa res, da so možnosti za zbližanje majhne.