Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

Ta teden se boste osredotočali predvsem na svoje osebne cilje. Naložili si boste čisto preveč, zato boste nekoliko zmedeni in pod stresom. Poskusite se čim bolj organizirati, saj boste tako lažje dohajali vse obremenitve. Prav tako si določite prioritete. Teden je prekratek za vse kar ste si zadali.


BIK (21.04.-21.05)

Vaša želja po materialni varnosti vam ta teden ne ne bo dala miru. Na finančnem področju bo opaziti nemoč, ki vas bo spravljala v slabo voljo. Za pomoč lahko prosite osebo, ki se je že večkrat izkazala kot dober prijatelj. Lažje vam bo.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

Počasi boste občutili spremembo na področju komunikacije. Vaš vladar Merkur je pred dnevi vstopil v Škorpijona in zavzel povsem novo energijo. Na začetku vam bo to delalo nekaj težav, predvsem pri izražanju, sčasoma pa se boste navadili. Lažje vam bo, če stvari dobro premislite preden izrečete kaj, kar bi obžalovali.


RAK (22.06.-22.07)

Privlačila vas bo duhovnost, vendar bodite pri tem zelo previdni. Pozanimajte se, kaj vam lahko resnično pomaga in kaj je samo modna muha, ki določenim ljudem nosi denar. Pomembno je, da razvijete svoje potenciale, vendar pa je pomembno tudi to, da niso vse tehnike prave.


LEV (23.07.-23.08.)

Zelo boste senzibilni in zato boste začutili energijske spremembe v vaši okolici. Enostavno boste vedeli, da so se določeni ljudje spremenili. Nekateri na bolje, drugi na slabše. Pomembno je, da si poiščete družbo, v kateri se boste počutili dobro ter se obenem tudi intelektualno razvijali.


DEVICA (24.08. 23.09.)

Tokrat razmislite o krajšem postu, saj bo vašemu telesu čiščenje zelo dobro delo. V kolikor si zaradi zdravstvenih razlogov tega ne morete privoščiti, razmislite vsaj o spremembi jedilnika. Čas je, da telo razbremenite strupov in izboljšate svoje počutje.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

V kolikor želite nekaj spremeniti, je teden odličen za prevetritev starih energij in poti, ki so bile z njimi povezane. Tudi ljubezensko področje potrebuje nov žar. Posvetite se romantiki, dragim osebam povejte koliko vam pomenijo in uživajte v izkazovanju nežnosti.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

Ta teden širite pozitivno energijo in lepe besede. Bodite sonček za druge, saj potrebujejo vašo spodbudo. Merkur v vašem znamenju vam bo pomagal, da boste v pravem trenutku našli prave besede.


STRELEC (23.11.-21.12)

Izogibajte se negativnim ljudem, saj bi vam lahko prehitro pobrali vso energijo. V kolikor to ni mogoče, se zaščitite s kristalom ametistom, ki je že sam po sebi eden boljših kristalov za vaše znamenje. Previdno tudi v službi, saj bi kaj hitro lahko pristali v centru škodljivih govoric.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

Odličen teden za posvečanju sebi, svoji fizični aktivnosti in svojemu videzu. V kolikor še niste dokončno zamenjali garderobe, si privoščite kaj novega. Že zaradi sebe in svojega počutja, bi vam manjša sprememba videza dobro dela, še posebno, če ste predstavnica ženskega spola.


VODNAR (21.01.-19.02.)

Vaš um bo ta teden zelo aktiven. Po eni strani bo to zelo moteče, po drugi pa boste polni različnih idej. Vseeno se poskusite mentalno malo umiriti, saj vam preveč mentalne aktivnosti jemlje potrebno energijo. Privoščite si sprehod v naravi in uživajte v samoti in tišini.


RIBI (20.02.-20.03.)

Ljubezen vam veliko pomeni in slabe volje ste, če na tem področju ni vse tako, kot mora biti. Tudi ta teden vas bodo bremenile določene malenkosti. Ne pozabite povedati na glas, kaj vas moti in poiskati potencialnih rešitev. Lahko vam je zelo lepo, vendar se je zato potrebno potruditi.