Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26.11.17

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Položaj Marsa v Tehtnici vam ni ravno pisan na kožo. Počutili se boste zmedene, razdvojene in opazili boste, da ste pod stresom. Običajno bolj odločno urejate vsakdanje obveznosti. Tudi v ljubezni ne bo šlo vse po načrtih, kar vas bo še dodatno obremenjevalo.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pred vami je dokaj dober teden. Določene stvari iz preteklosti se uredijo in vi boste dobili možnost, da zaživite bolj sproščeno. Finance boste imeli pod nadzorom in tudi v odnosih boste držali vajeti v svojih rokah. Previdni bodite le v službi, saj nekomu vaša družba ni preveč po godu.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Teden je namenjen urejanju preteklih zadev. Lahko gre za večje zadeve ali pa za preprosto pospravljanje po domu. Pomembno je, da se lotite urejanja zadev, ki vas že dlje časa obremenjujejo. Tokrat vas planeti podpirajo pri tem, da si vzameta čas zanje.


RAK (22.06.-22.07)

 

Iskali boste sami sebe. K temu bo pripomoglo kar nekaj planetov v vodnih znamenjih, saj boste razmišljali predvsem o svojem čustvenem področju, čustvenih odzivih in čustveni izpopolnitvi. Nekatere ugotovitve vas bodo presenetile, kljub temu pa vas lahko pripeljejo k večjemu zadovoljstvu.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Sonce v strelcu bo vplivalo tudi na vas. Pazite, da ne boste preveč zaletavi in prenagli v svojih odločitvah. Stvari premislite preden jih izrečete na glas. Lahko bi se zamerili osebi, ki vam je sicer blizu. Zato previdno v sami komunikaciji z bližjimi.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Ste človek, ki je prevečkrat tiho. Ne nosite v sebi vsega, kar vas obremenjuje. Tudi, če veste, da bi določene besede lahko naletele na nezadovoljstvo nasprotne strani ni prav, da se podrejate za voljo ljubega miru.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Dogajanje na področju financ in ljubezni vas bo obremenjevalo. Ne boste ravno zadovoljni na omenjenih področjih. Po drugi strani pa ne boste znali izstopiti iz začaranega kroga. Pomaga vam lahko zunanji opazovalec, ki je nekoč že bil v podobni situaciji.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Na čustvenem področju si boste želeli razbiti rutino. Imeli boste veliko idej, kako ga lahko popestrite, vendar vas bo malo strah, kako se bo odzvala vam draga oseba. Začnite z namigi, da boste lažje predvideli njen odziv.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Sonce prihaja v vaše znamenje in vam daje potrebno energijo in zagon za vse fizične aktivnosti. Tudi na poslovnem področju se boste počutili močni vendar vas ravno to lahko privede v določene napake. Odličen teden za ljubezen.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Na čustvenem področju se boste počutili nekoliko ranljive, vendar tega ne boste pokazali navzven. Kljub temu, da niste najbolj čustveno znamenje, pa po drugi strani niste brez srca in naj vas ne bo sram, da ste trenutno malo bolj občutljivi.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Luna, ki bo ta teden v vašem znamenju, bo ugodno vplivala na vaša čustva. Ukradite  kak trenutek za svojo ljubljeno osebo in poskrbite za romantično vzdušje. Oba sta že malo pozabila, kako lepo se lahko imata skupaj. Teden je odličen za obnovitev vezi.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ohranite dobro voljo in pozitiven pristop. Slaba volja vam ne bo pomagala pri reševanju manjših zapletov. Poiščite varno zavetje in topel objem pri svojem partnerju ali simpatiji in se razvedrite. Ni vse tako črno, kot se včasih zdi.