Tedenski horoskop


Dober teden za večje odločitve. V kolikor ste v dilemi, poslušajte svoje notranje vodstvo. Nekje globoko v sebi dobro veste, kaj si želite. Lunina konjunkcija z Venero vas bo naredila bolj mehke, čustvene, vendar še vedno dovolj razumske, da vas čustva ne bodo preveč zanesla.

Ta teden se posvetite dobri družbi. Potrebujete bližino ljudi, ki so vam pri srcu. V času mlaja se posvetite novim začetkom na vseh področjih. Prekinite staro rutino. Energije vas bodo popeljale na nove poti.

Notranji nemir, ki se bo pojavil v času mlaja, lahko umirite s kristalom ametistom. V meditaciji se poslovite od starih stvari, ki jih ne potrebujete več in se odprite energijam novih začetkov. Naj vam tokratni mlaj prinese nove poti.

Lunina konjunkcija z Venero bo pozitivno vplivala na vas. Z lahkoto boste izražali svoja čustva, še posebno tista, ki so se dlje časa nabirala v vas. V kolikor vam je blizu umetnost, se le posvetite ustvarjanju novih kreacij in v njih izrazite svoje občutke.

Za Leve, ki ste radi v središču pozornosti, bo teden precej težak. Občutek boste imeli, da so drugi pozabili na vas. Želeli si boste več dogajanja, več družbe, več novih priložnosti. Sprejmite, da vedno ne gre vedno vse po načrtu in ostanite potrpežljivi.

Marljive Device boste tudi tokrat bleste na področju dela. Ljudje bodo cenili vašo pridnost in zanesljivost. Veseli boste, da je vaš trud opažen. Po drugi strani pa boste za vaš trud želeli tudi povračilo. Ne pozabite tega povedati na glas.

Odličen teden za vse Tehtnice. Venera v vašem znamenju bo poskrbela za vaše čustveno področje. Energije so zelo ugodne in razmislite, kam bi jih radi usmerili. V času mlaja se odpirajo priložnosti za nove začetke. S pravimi koraki lahko močno vplivate na svoje čustveno področje.

Merkur, ki se ta teden premakne v vaše znamenje, vam bo pomagal pri jasnem izražanju želja in čustev. Odkrito se pogovorite z ljudmi, ki vam lahko pomagajo pri doseganju ciljev. Tokrat bodo vaše besede naletele na plodna tla.

V drugi polovici tedna že lahko začnete načrtovati nove izlete, potovanja, druženja. S pomočjo planetov, kot tudi s pomočjo lastnega zagona, boste sestavili nove načrte in si popestrili sive vsakdanjike.

Počutili se boste prazne in brez energije. Če ste ljubitelj kristalov, si pomagajte z rdečim jaspisom. Le ta vam lahko nekoliko dvigne energijo in izboljša vaše počutje. Pomagate si lahko tudi s počitkom, meditacijo ali energijskimi vadbami.

Planeti v zračnih znamenjih imajo posreden vpliv tudi na vas. Zaznali boste, da se nekaj dogaja na energijskem področju in opazili boste manjše spremembe v vašem življenju. Vse to je del daljše poti, na kateri boste osebnostno zoreli.

Odličen teden za razvajanje in ustvarjanje. Posvetite se izražanju sebe in svojih notranjih vzgibov. Lahko jih izrazite skozi ples, pisanje, likovno umetnost. Svoj energijski potencial pa lahko razvijte z spoznavanjem novih ezoteričnih tehnik.