Tedenski horoskop


S težavo boste pokazali svoja čustva, saj se boste bali razočaranj. Razmislite o tem, kakšen vtis puščate pri osebi, ki vam je sicer všeč, vendar ne želite biti prizadeti. Ste pogumno znamenje in ni potrebno, da vas ravno ljubezen vrže iz tira.

Zadnji krajec bo vplival na vaše razpoloženje. Imeli boste občutek, kot da vas nekaj blokira. Muhasti boste, čemerni, nezadovoljni. Veliko uteho lahko najdete v samoti, predvsem v meditaciji. Dobro bi vam del tudi obisk masaže.

Merkur v Tehtnici vam bo prinesel dolge pogovore, številne razprave in možnosti, da se izkažete kot sposoben sogovornik. V kolikor se gibljete v akademskih sferah, je teden več kot odličen za nove poslovne priložnosti. Preko pogovorov si lahko priborite marsikaj.

Obujali boste stare spomine. Presenečeni boste, saj se boste spomnili stvari, ki ste jih že zdavnaj pozabili. Vzemite si čas in pokličite katerega od starih prijateljev. Na čustvenem področju boste pogrešali več pozornosti in nežnosti.

Kljub temu, da boste zelo zagnani, bo vpliv zadnjega krajca oviral nove začetke. Določene načrte le preložite na čas, ko bo luna rasla. Teden je primeren za urejanje starih zadev, nedokončanih poslov, nerazčiščenih odnosov. Dobro se boste počutili doma ter v družbi svojih bližnjih.

Venera in Mars v Devici sta odlična za sklepanje novih romantičnih vezi, za obujanje že minulih razmerij, kot tudi za poglobitev obstoječih. V dnevih, ko bo Luna v Raku, bodo čustva še posebno močna in takrat lahko stkete najmočnejše ljubezenske vezi.

Energije tega tedna lahko izkoristite za meditacijo, umiritev in poglabljanje vase. Mir vam bo dobro del, saj je zadnji čas, da si napolnite baterije. Vzemite si čas za tisto, kar vas resnično izpopolnjuje in pozabite na skrbi, ki vas že dlje časa spremljajo.

Ta teden se boste najbolje počutili med ljudmi, ki jih že dolgo poznate. Lahko jim boste zaupali svoje skrbi in osebne zadeve. Niste preveč zaupljiva oseba, ste pa zelo čustveni in zato vam bo ponujena pomoč prišla prav. Znali jo boste ceniti.

V kolikor ste ljubitelj kristalov, si ta teden nadenite kristal aventurin. Pomagal vam bo pri izkazovanju čustev. Oseba v vaši bližini zelo hrepeni po čustvenem zbližanju. Ni pa prepričana, da si vi želite isto. Vaše počutje bo odlično, polni boste energije, ki jo lahko usmerite v šport. Naporen trening vas bo lepo umiril.

Skrivali boste čustva do osebe, ki vam je že nekaj časa simpatična. Ne boste si dovolili, da vas zanese. Kljub temu, da na področju ljubezni pogrešate iskrice, boste ostali zvesti ljubljeni osebi. V času zadnjega krajca premislite o vaših najintimnejših čustvenih željah.

Tokrat boste v centru pozornosti. Včasih se boste zaradi tega počutili nekoliko nelagodno. V kolikor je pred vami kak javen nastop, le izkoristite močno podporo planetov. Na cesti bodite previdni. V času zadnjega krajca, bo vaša zbranost poslabšana.

V kolikor vas čakajo večji posegi, se o njih dobro informirajte. Dobro bi bilo, da si pridobite tudi drugo mnenje. Na področju financ vas spremlja sreča. Razmislite o manjših investicijah, posebno v nepremičnine. Kristal aventurin vam bo pomagal pri raziskovanju angelskih sfer.