Tedenski horoskop za obdobje: 31.07. – 06.08.2017

Ugodni vplivi planetov bodo ta teden poskrbeli za dogajanje na področju odnosov. Zelo boste družabni. Od novih poznanstev si lahko na dolgi rok obetate tudi finančne koristi. Pozorni bodite na manjše poškodbe, še posebno kadar boste v naglici in se vam bo mudilo urediti kar nekaj stvari hkrati. Mars v ognjenem znamenju vam bo dal potrebno fizično in psihično moč, da se spopadate z nedokončanimi zadevami iz preteklosti. Izkoristite ga.

Trmasti in pridni Biki se boste podali za novimi dosežki. Planeti vas bodo podprli pri zastavljenih ciljih, zato se vam bo včasih zdelo, da se stvari razvijajo presenetljivo lahko. Področje ljubezni bo večinoma mirovalo. Ne boste pa pozabili na simpatijo iz preteklosti. Osvojila je vaše srce in večkrat se prikrade v vaše misli. Razmislite, zakaj ste tako zadržani.

Ta teden bo vaša družabnost na vrhuncu. Postali ste pravi mojster komunikacije in to vam bo prišlo prav pri urejanju vsakodnevnih obveznosti, saj boste zaradi tega deležni določenih ugodnosti. Vseeno pa se izogibajte naglice in slabe organizacije, da ne boste obžalovali posledic. Samski boste uživali v dobri družbi. Na vidiku pa je tudi nova simpatija, ki bo na vas naredila izjemno dober vtis. Prepustite se čustvom.

Venera v Raku vas bo naredila posebno privlačne. V zraku bo romantično poletno vzdušje in če imate le čas, se odpravite na dopust. Bližina morja vas bo prijetno sprostila in prosti čas boste lahko izkoristili za številne romantične aktivnosti. To velja tako za vezane kot za samske rake. Samskim se obeta kar nekaj pozornosti ter svežih ljubezni. Na čustvenem področju so planeti vsekakor na vaši strani.

Ognjeni Levi imate podporo Marsa v Levu, ki jo le izkoristite. Sposobni boste premikati gore, vendar se izogibajte skrajnostim. Kljub temu, da vam bodo planeti naklonjeni in se bodo stvari reševale same od sebe, lahko hitro pozabite na želje in interese drugih, kar vam utegne povzročati težave predvsem na čustvenem področju. Pomembno je, da najdete skupni jezik z vašimi bližnjimi.

Merkur v Devici vam bo razvezal jezik. S svojo živahnostjo boste presenetili svoje bližnje. Odzivi bodo nadvse pozitivni in končno se boste znebili občutka, da ste malo zaspali.

Živahnost in komunikativnost vam bo prinesla nova poznanstva, kot tudi druge pozitivne odzive.


 

Pred vami je umirjen in zaspan teden. Dneve si boste krajšali z uživanjem v naravi, dobri družbi ter delavnimi obveznostmi. Zadovoljni boste z doseženim in uživali boste v miru, ki vam bo na voljo. Pa tudi sama zaspanost vam ne bo odveč. Je že čas za počitek.


Vroče polete noči bodo podžgale vašo že tako strastno naravo. Pogrešali pa boste osebo s katero bi lahko to strast delili. Kljub temu, da je teden kratek ga dobro izkoristite za romantiko. Le tako boste lahko prišli na svoj račun ter zapolnili občutek, da vam nekaj manjka.

Teden je naklonjen financam, delu in karieri. Čakajo vaš manjše spremembe, ki pa dolgoročno lahko prinesejo večje preobrate. Prepustite se toku, pojdite preko svojih omejitev in prebudite pustolovski duh, ki že dolgo tli v vas. Ne pozabite na športne aktivnosti, ki vam bodo pomagale pokuriti višek vaše energije.

Teden bo naklonjen novim poslovnim izzivom ter potencialnim denarnim zaslužkom. Ideje, ki jih imate bodo naletele na plodna tla, zato ne bodite preveč skrivnostni. Nekoga boste navdušili s svojim pozitivnim pristopom, pridnostjo ter smislom za organizacijo. Na čustvenem področju ne bodite preveč zadržani.

Pred vami so vesele spremembe, ki bodo popestrile vsakdanjo rutino. Trenutki z vašimi bližnjimi bodo sproščeni n radostni. Na čustvenem področju vas čaka poglobljena intima. Za vse to se lahko zahvalite vplivu planetov, ki so vam ta teden več kot naklonjeni. Harmonija vas čaka na vseh področjih in ta teden je sreča na vaši strani.

Nežne in čustvene Ribice se boste razdajale prijetnim trenutkom v dvoje. Sveže ljubezenske zveze se bodo še poglobile in čas bo za pogovor o dolgoročnih načrtih. Le opogumite se in presenečeni boste nad rezultati. Na področju dela bodite previdni. Vse dogajanje v ljubezni vas bo kar precej zmedlo in z glavo ne boste dovolj pri stvari, kar bodo opazili tudi vaši sodelavci.

Tedenski horoskop za vas piše Barbara.