Tedenski horoskop za obdobje: 25.09.-01.10.17

Tedenski horoskop


Razmislite o svojih financah na dolgi rok. Boste zmogli nepričakovane izdatke, ki bi pravzaprav lahko bili pričakovani. Mars v Devici vam lahko pomaga pri urejanju financ. Teden je naklonjen ljubezni. Vaš partner se bo trudil, da vas osreči, vi pa boste njegov trud nekoliko spregledali.

Posvetite se sebi in svojim potrebam. Naberite si moči, da se boste kasneje lahko posvečali drugim. Ne imejte slabe vesti, ker boste sebe postavili na prvo mesto. Čas je za manjši odklop od stresa, ki ste ga preživljali zadnje čase. Se še spomnite kako ste znali uživati v starih dobrih časih?

Lunina konjunkcija s Saturnom bo vplivala na vašo družabnost. Občutek boste imeli, da niste ravno prave volje za druženje. Prav tako ne boste prave volje za pogovor. Nič ne bo narobe, če se posvetite duhovnemu spoznavanju sebe in svojih čustvenih potreb.

Ozračje na delovnem mestu bo nekoliko bolj napeto kot ste vajeni. To se bo poznalo tudi na odnosih in posledično na vaše razpoloženju. Varno zavetje boste našli pri svojem partnerju. Zaupajte mu zakaj ste slabe volje in znal vas bo razvedriti. Hvaležni mu boste.

Trmasti, ponosni in vztrajni Levi boste iskali nove izzive. Razmišljali boste tudi o odnosih, ljubezni in partnerstvu. Že nekaj časa si želite več, vendar tega ne poveste na glas. Večino odgovornosti za spremembo boste prevzeli nase. Brez pogovora s partnerjem jo boste težko izpeljali.

Teden boste začeli energijsko precej na tleh. Po službi si privoščite druženje s prijatelji. Zaupajte jim svoje skrbi. Dobra družba, pogovor in nasvet bodo izboljšali vaše razpoloženje. Včasih je potrebno zelo malo, da se poberete. Ne zanemarjajte športnih aktivnosti.

Nekdo od vaših bližnjih je užaljen, ker ste mu posvečali premalo pozornosti. Čas je, da se pogovorite z njim. Gre za osebo, ki vam veliko pomeni. Ne bi bili zadovoljni, če se vajini odnosi ohladijo. Pa tudi prav je, da spoznate svoje napake. Privoščite si kratek oddih in si napolnite baterije.

Prva dneva v tednu bosta zaznamovana s skrbmi. Veliko se vam bo dogodilo in nekoliko boste zmedeni. Težko se boste držali svojih prioritet. Teden je ugoden za osebni razvoj. Če vam je blizu duhovnost, pa se lahko udeležite vodene meditacije, reikija ali tai-chija.

Vztrajnost je vaša odlika. Pomagala vam bo priti preko težavnih dni v sredini tedna. Lahko ste ponosni nase. Lunina konjunkcija s Saturnom v vašem znamenju, bo malenkost vplivala na vaša čustva. Kar brez skrbi, vaša občutljivost bo samo prehodna.

Pred vami je sproščen teden. Vaša dobra volja bo nalezljiva in ljudje bodo radi v vaši družbi. Ugajalo vam bo, da ste v centru pozornosti. Ponovno vam bo pot prekrižala oseba, ki ste jo opazili že pred časom. Ne zamudite priložnosti za pogovor.

Ste iskrena oseba, ki ne prenese hinavščine. Zato vas bo motilo manipuliranje osebe v vaši bližini. Ne boste pa prepričani kaj točno ji reči, če sploh kaj. Vse skupaj vam ne bo dalo miru, saj se vam njeno vedenje ne bo zdelo pošteno.

Simpatične, mile, prijazne Ribe, boste ponovno netile iskrice. Uživale boste v tem, da ste občudovani. Najbolj pa se vam bo prikupila oseba, ki bo z vami ravnala zelo spoštljivo. Občutek varnosti in zanesljivosti, ki vam ga bo dala, bo neprecenljiv. Veseli boste, da ste lahko v njeni družbi.