Tedenski horoskop za obdobje:

14.08. – 20.08.2017

Odličen teden za poslovne in zasebne odnose. Presenetila vas bo odkritost vaših bližnjih kot tudi nove informacije o zadevi, ki jo imate že nekaj časa v mislih. Tudi na čustvenem področju so vam planeti naklonjeni. Čaka vas zbližanje in poglobitev odnosa z vam drago osebo.

Prepustite se toku dogodkov. Kljub temu, da boste imeli občutek, da ne gre vse po načrtih, se vam stvari odvijajo v vaše najvišje dobro. Ne bodite preveč čemerni. Tudi za vas bo posijalo sonce. Med tem časom pa se zamotite s sprehodi v naravo, dobro družbo in hrano. To vas bo potolažilo in izboljšalo vaše razpoloženje.

Čas bo, da stopite iz svoje cone udobja. V to vas bo silil tudi retrogradni Merkur ter nevšečnosti, ki so z njim povezane. Težave vas čakajo predvsem v vsakdanji komunikaciji. Pazite pa tudi na napake pri delu s papirji, pogodbami, vlogami ter pri ostali pisni komunikaciji. Ostanite potrpežljivi in ohranite pozitiven odnos do ljudi, da si ne nakopljete še več težav.

V ljubezni vas čaka kar nekaj prijetnih dogodkov. Venera v vašem znamenju vam bo ta teden stala ob strani. Vezani se boste bolj posvečali partnerju in zanetili nove iskrice v odnosu. Vzdušje bo igrivo in prijetno vam bo v njegovi družbi. Samskim pa bo na voljo nova avantura iz katere se lahko razvije tudi bolj resna zveza.

Prepustite se novim priložnosti na področju ljubezni. Le z odprtim srcem boste lahko začeli na novo. Na finančnem področju vam bo šlo dobro, vas pa čaka nekaj izdatkov, ki vas bodo spravili v slabo voljo. Ne zaradi denarja, pač pa zato, ker vse skupaj ne bo pravično. Če se odpravljate na dopust vozite previdno. Retrogradni Merkur bo delal težave v prometu.

Retrogradni Merkur v znamenju Device vam bo delal težave tako v komunikaciji, kot v prometu. Pazite tudi, da ne izgubite manjših predmetov in pa previdno pri uporabi elektronskih aparatov. Vpliv Merkurja bo čutiti prav na vseh naštetih področjih. Ne pustite, da vas vrže iz tira. Z previdnostjo in dobro organizacijo si lahko prihranite marsikaj.

 

V kolikor iščete novo delo ali razmišljate o menjavi službi, je ta teden idealen. Izkoristite svoja poznanstva, prijavite se na razpise in izkoristite srečo, ki je na vaši strani. Bolj ko boste aktivni, bolj boste uspešni. Zato le pogumno. V ljubezni pa previdno. Kaj hitro bi lahko doživeli razočaranje.


Čas je, da razčistite stvari z osebo za katero menite, da vas je v preteklosti izkoristila. Namreč, v kolikor ne boste našli odgovorov, bo to vplivalo na vaša nova poznanstva. Niso vsi ljudje slabi in si ne zaslužijo, da jim naredite krivico. Določene slabe izkušnje pustite za seboj. Tudi vam bo lažje.

Ta teden vas bodo spremljale vesti povezane z okoljem. Različni okoljski nasveti, ekološki izdelki in doma pridelana hrana vas bodo navdihnili. Razmišljali boste o spremembi življenjskega stila. Koliko pa jo boste uresničili, pa je odvisno samo od vas. Finance vam bodo naklonjene in pripravljeni boste sprejeti določeno tveganje.

Razburkan teden bo vrgel iz tira umirjene in disciplinirane kozoroge. Skušali boste ohraniti mirno kri, vendar boste včasih pokazali,da vas nekaj muči. Dobro bi bilo, da ste bolj odkriti v svojih čustvih ter jasno poveste kje so vaše meje. Na ta način se boste lažje prebili preko tedna. Vseeno pa boste veseli, ko bodo vplivi planetov popustili.

Kar nekaj energije boste vložili v svoj videz. Ugotovili boste, da ste zadovoljni z spremembami, kar vam bo dalo nov zagon. Teden je naklonjen druženju s starimi prijatelji in zadnji čas je, da pokličete osebo, ki ste jo imeli že nekaj časa v mislih. Vesela vas bo.

Venera v vodnem znamenju bo odnesla tudi vas. Na čustvenem področju boste polni pričakovanj, ki bodo izpolnjena. Samski se boste podali v iskanje nove ljubezni. Vztrajnost bo poplačana. Privoščite si oddih ob vodi, saj vas bo pomirila in sprostila. Poleg lahko povabite tudi vam drago osebo.