Tedenski horoskop


Naj vam padci in neuspehi ne vzamejo volje. Tudi kadar ne gre vse z lahkoto, vztrajajte pri svojih ciljih. Ste dovolj močni, da vam kljub oviram lahko uspe. Samski poglejte okoli sebe. Privlačna oseba vas že nekaj časa opazuje, vendar je preveč sramežljiva, da stori prvi korak.
Odličen teden za urejanje finančnih zadev. Posvetite se urejanju starih dolgov, plačevanju položnic in kreditov. Dogovorite se za popuste pri večjih nakupih. V kolikor opremljate stanovanje ali načrtujete nakup nepremičnine pa se posvetujte z znanci. Prijateljski nasvet vam bo pomagal prihraniti.
Luna, ki bo ta teden v Dvojčkih, bo vplivala na vaše čustveno področje. Ne razmišljajte preveč, kaj je tisto kar pogrešate, raje se posvetite prijetnim trenutkov v družbi ljubljene osebe. Stvari se lahko hitro spremenijo. V kolikor ste brez partnerja, dajte priložnost osebi, ki se že nekaj časa trudi za vašo naklonjenost.
Nekatere ljudi jemljete preveč samoumevno. Posvetite se bolj kvalitetnemu preživljanju časa s partnerjem, družinskimi člani in prijatelji. To vam bo pomagalo, da odklopite vsakdanje obveznosti in tudi oni vam bodo hvaležni. Cenite trenutke preživete skupaj.
Venera še vedno vztraja v znamenju Leva in ugodno vpliva na vaše čustveno področje. Sedaj je čas za nove začetke na področju ljubezni, za izboljšanje obstoječih odnosov, kot tudi za avanture in simpatije. Vi ste tisti, ki boste lahko izbirali kaj vam najbolj ustreza. Če si želite sprememb v ljubezni le izkoristite ugodne energije.
Pogosto ste preveč zadržani v svojih čustvih. Partnerju delujete hladno ter odmaknjeno. Včasih se sprašuje, koliko vam v resnici pomeni. Bolj pogosto mu razkrijte svoja čustva, naj vas ne bo strah, da bi vas prizadel. Mars v Devici vam lahko pomaga pri iskanju novega posla ali službe. Če vas dolgočasi rutina, ga izkoristite.
Finance vam bodo delale manjše skrbi. Potrebno bo vložiti nekaj truda ter dobre organizacije, da umirite nenačrtovane odlive. Prej, ko boste to storili, lažje vam bo. Oglasila se vam bo oseba iz preteklosti. Bodite pozorni na njene skrite namene. Niso slabi, vendar jih ne bo takoj razkrila.
Težave, ki ste jih izkusili v preteklosti, so pustile grenak priokus. Izdano zaupanje še vedno vpliva na vaše področje odnosov. Ne mečite vseh v isti koš. Raje povprašajte za mnenje prijatelje in znance, ki vam lahko pomagajo razjasniti situacijo. Lažje vam bo, če boste vedeli na čem ste.
Vašim bližnjim se boste zdeli neobičajno resni. Saturn v znamenju Strelca vam daje posebno umirjenost, ki ni ravno tipična za vas. Obrnite jo sebi v prid in se posvetite delu. Z redom, disciplino ter mirnimi živci lahko marsikaj dosežete. Previdno pri plačevanju računov.
Sredi tedna vam bo manjkalo energije in zagona. Vzemite si čas za razbremenitev. Posvetite se stvarem, ki vas polnijo z energijo ter spravljajo v dobro voljo. Kljub temu, da boste dokaj brezvoljni, se spravite v pogon in si privoščite sprehod ali tek v naravi.
V vaše življenje prihaja oseba, ki vas bo spomnila, kako prijetni so lahko trenutki v dvoje. Prepustite se ji in uživajte. Predvsem pa je ne obremenjujte z vprašanji, ki so vezana na prihodnost. Teden ni namenjen kovanju dolgoročnih načrtov.
V partnerskem odnosu bo prišlo do manjših nesoglasij. K temu bo dosti pripomoglo vaše muhasto razpoloženje. Že res, da imate na nek način prav, vendar ima vaš partner svoje cilje. Raje se odločita za kompromis, kot pa da se borita drug proti drugemu, saj bo tak boj izgubljen za oba.