Tedenski horoskop za obdobje:

04.09. – 10.09.2017

Ognjeni planeti bodo vplivali na vaš zagon. Imeli boste notranjo moč in motivacijo da se posvetite obveznostim, ki vas čakajo. Veliko se bo dogajalo na področju dela. Razmislite pa tudi, kako bi svojo močno energijo usmerili v področje, preko katerega lahko zaslužite. Teden je dober za finance.

Oglasila se vam bo oseba, ki vas je v preteklosti že razočarala. Do nje se boste vedli, kot da ste to že pustili za seboj, vendar vas bo zadeva še vedno grizla. Razmislite ali jo boste ponovno spustili v svojo bližino saj se ni spremenila. Tudi pri nakupih previdno. Hitro bi zapravili preveč.

Se še spomnite kako prijetno je biti v centru pozornosti? Samski boste spoznali novo osebo, ki se bo do ušes zaljubila v vas. Svojo naklonjenost bo nekoliko skrivala. Kljub temu vam bo jasno, da so njeni nameni iskreni in da si resnično želi vaše družbe.

Polna luna sredi tedna bo močno vplivala na vaše razpoloženje. Čustvena nihanja bodo zmedla vašega partnerja. Pogovorite se z njim, naj ve kaj vas muči. Tako bosta izboljšala komunikacijo in vi boste lažje preživeli čustveno razburkan teden.

Idealen teden za leve. Venera v vašem znamenju vas bo naredila privlačne in zanimive za nasprotni spol. Mars v zadnjih stopinjah leva vam bo dal zagon na službenem področju, Merkur v levu pa vam bo pomagal k jasni komunikaciji. Izkoristite energije planetov in uživajte na vseh področjih.

V službi se vam obetajo večje in manjše novosti. Prav tako vas bo presenetila novica povezana s tem področjem. V kolikor imate doma kak predmet, ki ga ne potrebujete in bi radi z njim kaj zaslužili, je teden odličen za prodajo. Prav tako vam lahko Mars v vašem znamenju pomaga pri večji fizični aktivnosti.

Ta teden boste nekoliko zmedeni. Čakale vas bodo različne obveznosti, ki jih boste morali opraviti na hitro. Kljub temu si vzemite čas in malo zadihajte. Tako si boste prihranili nepotrebne napake in tudi stres bo manjši. V kolikor razmišljate o večjih nakupih vam bo Jupiter v Tehtnici pomagal priti do ugodnih kupčij.

Pozabite na staro simpatijo. Zadeva je že zdavnaj končana. Nima smisla, da jo premlevate. Udeležite se različnih dogodkov na prostem in spoznajte nove ljudi. Hitro se boste spet zaljubili. Vezanim bodo drobne pozornosti s partnerjeve strani ogrele srce.

V kolikor vas čakajo uradne ali pravne zadeve, k njim pristopite mirno in premišljeno. S pravimi koraki boste prišli do ugodnih rešitev. V ljubezni boste imeli občutek, da vas partner nekoliko zanemarja. Premislite, koliko je zato lahko kriva vaša pretekla zadržanost.

Trmasti in vztrajni Kozorogi boste ta teden nekoliko popustljivi. Kljub temu, da se boste jezili nase, boste za okolico bolj prijetni. Na ta način lahko spoznate tudi novo ljubezen, saj boste bolj mehkega srca, kot je to za vas običajno. In prav je, da včasih spustite zid, ki ste ga zgradili okoli sebe.

Odličen teden za urejanje financ. V kolikor so vam ostale neplačane položnice ali stari dolgovi, jih poravnajte. Tudi, če vas trenutno finance skrbijo, boste našli pravo pot. Včasih je potrebno prositi za pomoč. Dovolj je ljudi, ki vas imajo radi.

V kolikor razmišljate o novi zaposlitvi, dodatnem delu ali samozaposlitvi, se ta teden maksimalno angažirajte. Na pot vam bodo prišli pravi ljudje in le zaupajte jim, kakšni so vaši načrti ter želje, da vam bodo lahko pomagali. Svojih osebnih stvari ne puščajte brez nadzora. Lahko se zgodi, da vas okradejo.