Tedenski horoskop


Ta teden bo v ospredju ljubezen. Luna v znamenju Ovna bo aktivirala vaše čustveno področje. Prav tako boste svoja čustva izkazovali zelo goreče, včasih tudi temperamentno. Samski si s tem lahko priborite srce simpatije. Kaj kmalu se lahko vaš status korenito spremeni.

Tokrat boste imeli občutek, da so se planeti zarotili proti vam. In žal, to ni daleč od resnice. Priporočeno je, da teden posvetite rutinskim opravilom, kjer je majhna možnost tveganja in napak. Prav tako je teden dober za izvajanje duhovnih vaj, meditacij in raziskovanja svojih duhovnih sfer.

Težko boste našli svoj mir. V službi bo pestro, veliko bo dela ali novih nalog, ki bodo zrušile ustaljen tempo. Prav tako vas bo očarala privlačna oseba. Težko se ji boste uprli, čeprav boste vedeli, da so med vama določene ovire. Dobro razmislite, v kaj se spuščate.

Novo simpatijo bo očaralo vaše mehko srce. Želela si vas bo bolje spoznati. Naj vam ne bo nerodno. Ste prijetna, pozorna oseba in prav je, da so te lastnosti cenjene. Proti koncu tedna previdno s financami. Pretirano zapravljanje bi konec meseca lahkobobžalovali.

V ljubezni boste preveč neodločni. To bo zmotilo vašega partnerja. Občutek bo imel, da ne veste kaj želite. Neodločnost ni ravno vaša tipična lastnost in lahko ga razumete, zakaj je zmeden. Privoščite mu več pozornosti. Tako bo vedel, da vam je še vedno mar.

Disciplinirane Device boste naredile dober vtis v službi. Z vašim občutkom za red boste očarale svoje nadrejene. Počutje bo ta teden nekoliko slabše. Energijsko boste nizko. Baterije si lahko napolnite s športom ali gibanjem na svežem zraku.

Ta teden Merkur prihaja v znamenje Tehtnice. Podprl vas bo pri vaših komunikacijskih veščinah. Spretni boste z besedami, uspešni v pogajanjih ter poslovnih sestankih. Energije vam lahko pomagajo tudi pri spoznavanju novih simpatij. Tudi na zmenkih si lahko obetate dobro komunikacijo z vaše strani.

Ne boste imeli pravega razloga za ljubosumje, zato raje umirite svoje strasti. Kljub temu, da boste na področju ljubezni ta teden malo prikrajšani, lahko sami marsikaj spremenite. Priborite si pozornost, ki jo tako pogrešate. Povabite partnerja ali simpatijo na romantično večerjo.

Polni boste optimizma in pozitivne energije. Usmerite jo v nove cilje, ki so vezani predvsem na čustveno področje. Kljub temu, da ste kar zadovoljni z njim, lahko pričakujete prijetne spremembe, če boste le posvetili čas vaši ljubljeni osebi.

Vaša ljubljena oseba bo od vas pričakovala več pozornosti, kot ji jo trenutno namenjate. Ste človek, ki je čustveno bolj zadržan. Prav tako vam gredo težko z jezika preveč osladne besede. Vsaj malo se potrudite, da boste partnerja razvajali, saj to zelo pogreša.

Tokrat bo prišla v ospredje vaša uporniška narava. Ne boste se strinjali z predstavljenimi zahtevami, saj se vam ne bodo zdele pravične. Postavili se boste za svoja moralna načela. Pazite le, da boste to naredili dovolj diplomatsko. Le na ta način se boste izognili konfliktu.

Luna, ki bo v znamenju Rib, bo vplivala na vaše čustveno področje. Bolj boste občutljivi, zasanjani, romantični. Zahtevali boste več pozornosti, kot jo zahtevate običajno. Pazite, da se partnerju ne boste zdeli preveč naporni, saj ne potrebujete dodatnih pretres.