Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Občutek boste imeli, da ste se rešili težkega bremena. Kljub temu, da boste iskali nove priložnosti, boste pogrešali stare zadolžitve. Nekje v sebi ste vedeli, da se vse enkrat konča, zato se boste lažje sprijaznili s spremembo.


BIK (21.04.-21.05)

 

Vaša čustva se bodo umirila, zato se boste bolj predali delu in delovnim obveznostim. Nekdo vam bo pomagal po svojih najboljših močeh. Finančno stanje se bo izboljšalo in veseli boste spremembe.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Na področju ljubezni se vam odpirajo nove priložnosti. V vas se bodo zbujali dvomi, kako ravnati z osebo, ki vam je pri srcu, vendar so med vama določene ovire. Iskren pogovor vam bo pomagal razjasniti čustva.


RAK (22.06.-22.07)

 

Odličen teden za nove začetke na področju dela. V službi se bodo stvari začele odvijati z večjo hitrostjo, kot v preteklosti. Pojavila se bo priložnost, da pokažete svoje talente. Naj vas ne bo sram zahtevati nagrade, priznanja ali plačila.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Uživali boste v pozornostih ljubljene osebe. Le pustite se razvajati. To bo dodatno poglobilo vajin odnos in vaju na novo povezalo. Pozabite malo na okolico, ki vas obremenjuje.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Na področju dela vas čakajo nepričakovane spremembe, s katerimi ne boste najbolj zadovoljni. Spremembe boste sprejeli tiho, saj boste vedeli, da ne morete kaj dosti storiti. Posledično boste razmišljali o menjavi službe.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Čaka vas družba prijetnih ljudi, ki vas bodo očarali z svojim znanjem in razgledanostjo. Samski boste v tej družbi spoznali novo simpatijo, ki vam bo s svojo družbo krajšala dolge poletne popoldneve. Kljub temu, pa ohranite trezno glavo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Imeli boste težave v komunikaciji z bližnjimi. Posebno bodite pozorni na to, da vaše besede ne bodo narobe razumljene, saj bi to lahko plačevali še dolgo časa. Več sreče boste imeli na področju financ. S premišljenim pristopom pa bi lahko celo zaslužili večje vsote.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Vaše življenje bo potekalo po ustaljenih tirih. Prav dobro se boste počutili v tej rutini. Dnevi bodo dokaj umirjeni, le neiskrena družba vas bo nekoliko motila. Čas si lahko krajšate tudi z branjem dobre knjige.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Privoščite si oddih. Dovolj bo že prosto popoldne v prijetni družbi, lahko pa si vzamete čas za masažo, športno vadbo, sprehod. Izberite nekaj, kar vam bo napolnilo baterije. S tem se bo izboljšalo tudi vaše razpoloženje.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V tem tednu bo dinamično in pestro. V vaše življenje vstopa človek, ki bo na vas pustil poseben vtis. Obeta se vam novo prijateljstvo, če ste samski pa so odprte možnosti tudi za romantično druženje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Utrujeni boste od premlevanja starih zamer. Ne boste prav dobro vedeli, kako se lotiti sprememb na čustvenem področju, saj ne bo pravega zagona. Veliko časa boste posvetili odstranjevanju iluzij, ki so vas držale stran od realnega življenja.