Tedenski horoskop za obdobje:

28.08. – 03.09.2017

Prehod lune v Strelca bo vplival tudi na vas. Bolj boste sproščeni, energični, zagnani in polni novih idej. Težko boste obstali na enem mestu. Tudi fizično si boste zaželeli več gibanja kot je to za vas običajno. Merkur v Devici bo omejeval vašo komunikacijo. Previdno pri večjih dogovorih.

V tem tednu boste prejeli vesti, ki so vezane na pretekle dogodke. Veseli boste, da so se stvari začele premikati, čeprav za celotno situacijo to ne pomeni dosti. Rešitev boste dočakali šele na dolgi rok. Vezani ne pozabite na star dogovor, ki ste ga sklenili s partnerjem.

Več časa preživite na prostem. Svež zrak vam bo dobro del in odprlo se vam bo več možnosti za druženje. Izkoristite nova poznanstva. Samski boste v družbi spoznali novo simpatijo. Pazite le, da ne boste preveč sramežljivi. Naredite prvi korak, da boste lahko kasneje ohranili stike.

Lunina konjunkcija s Saturnom bo vplivala tudi na vas. Rakicam bodo misli uhajale k stari ljubezni, ki se je nesrečno končala. Raki pa boste k čustvenem področju pristopali bolj praktično ter uredili stare nesporazume. Tudi na delovnem področju vas čakajo novosti.

Vztrajajte pri ciljih, ki ste si jih zadali v preteklosti. Sredina tedna naj bo namenjena urejanju finančnih zadev, še posebno tistih, ki so vam najbolj odveč. Samski pozabite na staro simpatijo, ki vas je prizadela. Čas je za nova prijateljstva, kot tudi nove ljubezni.

Na dan bodo prišle skrivnosti, ki vas bodo začele obremenjevati. Ne boste vedeli kaj je res ter komu verjeti. To vas bo obremenjevalo. Dobro bi bilo, da se o tem pogovorite z osebo, ki vam je blizu. Saj potrebujete nekoga, ki vam bo znal v dani situaciji pomagati.

 

Privoščite si krajši izlet ali potovanje. Odmor vam bo dobro del in Jupiter v vašem znamenju vam bo nudil potrebno finančno podporo, pa tudi srečo na poti. Teden je prav tako naklonjen financam in marsikje lahko prihranite. Kljub temu pa premislite, kateri nakupi so res nujni. Včasih ste preveč zapravljivi.


Finance vam bodo delale težave. Naredite si načrt vaših izdatkov ter ne odstopajte od njega. V kolikor ne boste dosledni, se vam to lahko dolgoročno preveč maščuje. Bodite pozorni na osebe, ki so rojene junija, saj vam prinašajo pomembno novico.

Ljudje okoli vas se bodo obnašali nekoliko zmedeno. Izogibajte se govoric ter tem, ki z vami nimajo dosti skupnega. Pazite na to, komu boste zaupali, da ne boste na koncu sami žrtev obrekovanja. Raje se držite dobrih starih prijateljev.

Ponedeljek in torek bosta nekoliko naporna dneva, vendar pa boste zato dočakali toliko lepši vikend. Vztrajajte v svojih obveznostih. Konec koncev ste le vi tisti, ki ste si jih naložili. In to z razlogom. Sproščanje v naravi vam bo zbistrilo glavo.

Proti koncu tedna luna vstopa v vaše znamenje. To vam bo prineslo sveže dogajanje na čustvenem področju. Bolj boste romantični in zamišljeni kot običajno. Prav tako boste tudi bolj privlačni za nasprotni spol. Le izkoristite srečo, ki je tokrat na vaši strani.

Ne naredite iz muhe slona, saj boste to obžalovali. Partnerju zaupajte kaj vas teži, da bosta zaplet rešila pravočasno. V službi se bolj posvetite obveznostim, saj so vaši nadrejeni opazili, da popuščate. Na srečo še ni prepozno in s pravim pristopom lahko stvari uredite ter popravite vtis.