Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Močni in energični ovni boste izjemno privlačni za nasprotni spol. To izkoristite predvsem samski ovni, saj bi lahko spoznali ljubezen svojega življenja. Prepustite se čustvom in negativno preteklost pustite za seboj.

 


BIK (21.04.-21.05)

 

Ljudje so vas že večkrat razočarali in tudi v tem tednu velja, da si previdno izbirajte družbo. V vaši bližini bo oseba z močno negativno energijo. Vendar pa jo boste premalo poznali, da bi takoj vedeli, da vam lahko povzroči preglavice.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Ta teden se posvetite pogovorom s sodelavci. Motijo vas določene situacije in dejanja, kar pa ste do sedaj zadržali zase. Tudi sami boste opazili, da se določene stvari še stopnjujejo in čas bo za odkrito komunikacijo. Naj bo rešitev zadovoljiva za obe strani.


RAK (22.06.-22.07)

 

Nezadovoljni boste z dogajanjem na področju ljubezni. Razmislite kaj lahko storite sami, da se stvari začnejo premikati v pričakovano smer. Jasna komunikacija o ciljih in željah vas lahko reši marsikaterega dvoma.

 


LEV (23.07.-23.08.)

 

Planeti v ognjenih znamenjih vam prinašajo nove izzive, nove zaplete in predvsem večje spremembe. Ne pričakujte, da bodo vse razkrite v tem tednu. So pa planeti vsekakor ubrali smer, ki vam lahko prinese marsikaj novega.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Na preizkušnji bo vaše potrpljenje. Energična oseba v vaši bližini vam bo nehote stopila na žulj. Prav je, da se postavite za svoja moralna načela, vendar je pomembno, na kakšen način boste to storili.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Ta teden se bodo pokazale razlike med vašim značajem in značajem vaše ljubljene osebe. Pogovorita se o tem, kaj bosta storila ob situacijah, v katerih se ne strinjata in si prihranita nepotrebne prepire. Oba vesta, da se imata kljub razlikam vseeno rada.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Ne izgubljajte glave za osebo, ki tega ni vredna. Razmislite o tem, koliko ste dali in koliko ste dobili nazaj, ter si postavite meje. Posvetite svoj čas ljudem, ki vas spoštujejo. Bolje se boste počutili v družbi ljudi, ki znajo misliti tudi na vaše dobro.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Uživali boste v drobnih pozornostih, ki jih boste deležni. Prikupila se vam bo mlajša oseba. Njen smisel za humor vas bo spravljal v dobro voljo. Če ste samski, od samega poznanstva ne pričakujte preveč. Namreč simpatija bo enostranska.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Razmislite o tem, da bi se preizkusili v ustvarjanju. Na ta način bi se lahko odklopili od trenutnega stresa in se spomnili otroškega zadovoljstva. Zadnje čase ste preresni in to se pozna tudi na vašem počutju. Napolnite si baterije.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V kolikor iščete izpopolnitev na duhovnem področju, bodite previdni. Področje ali oseba, ki vas bo pritegnila, lahko veliko vzame in malo da. In sama šola je lahko predvsem finančno draga, zato velja vse skupaj predhodno dobro preveriti.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ste že poizkusili meditacijo s kristalom citrinom? Ta teden vam lahko pomaga najti notranji občutek sreče in veselja. Samo vreme bo vplivalo na vaše razpoloženje in energijska samopomoč ne bo odveč. Pomaga vam lahko tudi družba večjih hišnih ljubljenčkov, ki dobro začutijo, kdo potrebuje pomoč.