Street Workout humanitarni trening za živali v stiski

Vir: Facebook

Spoštovani prijatelji in prijateljice športa, bližajo se poletne počitnice, in skupine Street Workout Kamnik, Street Workout Hrastnik in Jan Simon Street Calisthenics so se odločile, da se spomnijo na vse najboljše kosmate prijatelje, ki še ostajajo v zavetišču; na kužke, ki bodo nekega dne nekoga iz dneva v dan navduševali in mu nudili podporo ter radost v težkih trenutkih…

Street Workout Kamnik je organizirana skupina ljudi, katerih cilj je motivirati ljudi, da se začnejo ukvarjati s športom oz. kakršnim koli gibanjem. Pomemben cilj je tudi spraviti otroke in mladino izza računalnikov, stran od video igric in drog. Tudi humanitarno delovanje jim je blizu, zato so že večkrat organizirali humanitarne dogodke, kot npr. Humanitarno Street Workout Tekmovanje za dvojčka Eneja in Anžeta Strazberger, 2. humanitarno Street Workout tekmovanje z občino Kamnik za Anino zvezdico, Odprt skupinski trening proti odvisnosti od drog, računalnikov in telefonov,…

Z namenom pomagati društvu Srce za bule in sorodne pasme ter Sandri Dizdarević, zato organizirajo humanitarni trening, kjer bodo zbirali hrano za živali (brikete za pse in mačke, konzerve s hrano in priboljške).

Slika: Srce za bule in sorodne pasme

V njihovo družbo  ste vabljeni v čim večjem številu, s svojim prispevkom pa boste pripomogli k namenu, da zberejo  čim več hrane za živali, ki na svoj dom še čakajo.

VSTOPNINE NI!  

Namesto nje se bo zbirala hrana za živali (brikete za pse in mačke, konzerve s hrano in priboljške), ki se bo po dogodku razdelila za kužke iz omenjenih društev, ki še niso našli svojega človeka. Vsaka žival, ne glede na vrsto, pasmo, starost ali spol si zasluži dom!

Pridite z veliko pozitivne energije!

KDAJ: Nedelja, 25.6.2017 ob 12:00 do 22.00
KJE: Centralni park SWK, Perovo ob Titanovi brvi, Kamnik

Za popestritev dogodka bo poskrbelo tudi TEKMOVANJE v 4 kategorijah in sicer: dips (skleki), pull ups (vzgibi) z 20 kg, muscle up in sklece.

Vabljeni!