Sredin športni pregled

Hokej

Včerajšnja zadnja pripravljalna hokejska tekma, med hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice in HC Gherdeina, se je v športni dvorani Podmežakla končala z rezultatom 5:1 (2:1, 0:0, 3:1) za hokejiste HDD SIJ Acroni Jesenice.

Nogomet

Včerajšnja tekma 2.kroga Pokala Medobčinske nogometne zveze Gorenjske (MNZG), med nogometaši Šobec Lesce in Niko Železniki, se je na nogometnem igrišču na Žagi v Lescah končala z zmago nogometašev Šobec Lesce s kar 14:0.

Danes bodo nogometaši odigrali še preostalih sedem srečanja, ki jih bodo nogometaši začeli ob 17-tih. Srečali se bodo:

  • Britof – Sava Kranj,
  • Zarica Kranj – Škofja Loka,
  • Bitnje dobrozasenci.si _ Tinex Šenčur,
  • Visoko – Bled Hirter, Polet – Žiri,
  • Preddvor – Kranjka gora in
  • Bohinj – Velesovo.

Vaterpolo

Kadetska ekipa AVK Triglav se je minuli konec tedna udeležila turnirja »Mali medo« v Zagrebu. Kadeti so v skupinskem delu predtekmovanja s 6:5 ugnali SV NRW in z 8:9 izgubili z Mladostjo. V krogu ekip s po eno zmago so pristali na drugem mestu in v četrtfinalu naleteli na Radnički iz Kragujevca, ki je bil boljši z 9:11. V borbi za mesta med 5. in 8. so nato najprej ugnali Neustadt z 11:6 in v tekmi za 5. mesto še ZPK Zagreb z 12:8 in na koncu med dvanajstimi klubi osvojili odlično peto mesto..

Ekipa je nastopila v postavi: Nejc Osel, Nejc Peric, Bor Kaloper, Anej Grabec, Jaša Lah, Jure Zupanc, Nikola Rajlič, Aleksander Paunovič, Juš Vončina, Rok Bečič, Filip Cvijanovič Tepina, Nace Štromajer, Tim Dragaš, David Laketič, Omar Šmrkovič in Bor Udovč. Trenerja sta bila Tadej Peranovič in Jaka Mikoletič.