Športni napovednik in hokejski rezultat

Hokej

Včerajšnja tekma državnega mladinskega prvenstva v ledeni dvorani Zlato polje, med hokejisti domačega HK Triglava in HDK Maribora, se je končala z rezultatom 9:1 v korist hokejistov kranjskega HK Triglava.

Tri zadetke je dosegel Jaša Jenko, dva Anže Prostor, po enega pa še Đorđe Kremenović, Miha Morel, Maj Tavčar in Gaj Žagar.

Nogomet

Danes bodo nogometaši Celja in Domžal na nogometnem igrišču Arena Z dežele odigrali prvo tekmo 11. kroga v prvi slovenski nogometni ligi Telekom. Tekma se bo začela ob 18.45.

Nogometaši Nafte 1903 in Ilirije 1911 bodo na nogometnem igrišču športnega centra Lendava odigrali prvo tekmo 9. kroga v drugi slovenski nogometni ligi. Tekma se bo začela ob 20h.

Včerajšnja odigrana prestavljena tekma 1. kroga v gorenjski nogometni ligi, med nogometaši Škofja Loke in JuRentA Bitnje, se je na nogometnem igrišču Puštal v Škofji Loki, končala z rezultatom 2:0, v korist nogometašev Škofje Loke.

Balinanje

Balinarji v drugi državni balinarski ligi vzhod center bodo danes, s pričetkom ob 17.30 uri odigrali tekme 6. ali zadnjega kroga v jesenskem delu. Pomerili se bodo:

  • Svoboda – Trata mladi,
  • Rogovila TELE TV – Bistrica,
  • Sodražica – Polje in EIS Budničar – Brezje.

Jože Marinček