Sobotni športni napovednik

Balinanje

Balinarji v super balinarski državni ligi bodo danes odigrali tekme 9.kroga. Vse tekme se bodo začele ob 15-tih, današnji pari pa so: Agrochem Hrast – Krim, AIKEA Antena – Zabiče, Trata – Košana in Postojnska jama – Skala.

Hokej

Danes bodo hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice in EK Die Zeller Eisbaren v športni dvorani Podmežaklja odigrali 30.tekmo v Alpski hokejisti ligi AHL. Tekma se bo začela ob 18-tih.

Hokejisti v Internacionali hokejski ligi bodo danes odigrali tekme rednega kroga. Kranjčani bodo gostovali v Celju in tekmo s hokejisti HK ECE Celje v ledeni dvorani Celje začeli ob 18-tih.

Košarka

Tekme 15.kroga bodo danes odigrali košarkarji v košarkarski ligi Nova KBM. Ob 19-tih se bo začela tekma v športni dvorani Šenčur med košarkarji Šenčur Gorenjska gradbena družba in domžalskim Helios Sunsom.

Včerajšnja košarkarska tekma zaostalega 13.kroga v prvi ženski košarkarski ligi med košarkaricam  kranjskega Triglava in Akson Ilirije se je v športni dvorani Planina v Kranju končala s rezultatom 81:60.

Tekma 15.kroga bodo danes odigrali košarkarji v drugi slovenski košarkarski ligi, Ob 19-tih jo bodo v športni dvorani Medvode začeli košarkarji Brinoks Medvode in LTH Castings, ob 20-tih pa bodo tekmo v športni dvorani Brinje začeli še košarkarji Grosuplje in ECE Triglav.

Tekme 12.kroga pa bodo danes odigrali košarkarji v tretji slovenski košarkarski ligi. Ob 19-tih jo bodo v OS Mirana Jarca v Črnomlju začeli košarkarji Kolpa Črnomelj in Krvavec Meteor, ob isti uri se bo začela tudi tekma na Jesenicah v OŠ Prežihov Voranc med košarkarji Enos Jesenice in Litija, ob 20-tih p v športni dvorani Kamnik še tekma med košarkarji Calcit Basketball in Konjice.

Odbojka

Danes bodo tekmo 13.kroga odigrali odbojkarji v prvi državni odbojkarski ligi. Ob 19-tih se bo začela tekma v športni dvorani Marof v Novem mestu med odbojkarji Krka in Hiša na kolesih.  .

Ob 16-tih 30 se bo začela tudi tekma 13.kroga v 1A ženski državni odbojkarski ligi med odbojkaricam Calcit Volley II in GEN 1 Volley. Tekma se bo odigrala v športni dvorani Kamnik.

Tekme 12.kroga bodo danes odigrali odbojkarji v drugi državni odbojkarski ligi. Ob 17-tih se bo začela tekma v OŠ Stranje med odbojkarji Calcit Volley in KEKO Oprema Žužemberk.

Tekma 13.kroga bodo danes odigrale tudi odbojkarice v 1B ženski državni odbojkarski ligi. Ob 19-tih jo bodo v športni dvorani OŠ Mozirje začele odbojkarice Mozirje in ŽOK Triglav Kranj.

Danes bodo odbojkarice v drugi državni ženski odbojkarski ligi zahod odigrale tekme 10.kroga. Ob 16-tih bodo tekmo v OŠ Sostro Ljubljana začele odbojkarice Volleyball Ljubljana in Triglav Kranj, ob 19-tih pa še v OŠ J. Janežiča v Škofja Loki odbojkarice ŽOK Škofja Loka in Novo mesto, ter ob 19-tih 30 v športni dvorani v Žirovnici med odbojkaricam Aquawatt Žirovnica in ŽOK Šentvid Žlindra.

Danes bodo tekmo 10.kroga v 3.državni odbojkarski ligi zahod odigrali odbojkarji National Žirovnica in Salonit Anhovo II. Tekma v športni dvorani pod Stolom v Žirovnici se bo začela ob 17-tih.

Tekme 12.kroga bodo danes odigrala tudi dekleta v tretji državni ženski odbojkarski ligi zahod. Ob 17-tih se bo začela tekma v Gimnaziji F. Prešeren v Kranju med odbojkaricam Triglav Kranj in Luka Koper II, ob 18-tih se bosta začeli tekmi v OŠ J. Plemlja na Bledu med odbojkaricam Bled GEN i Volley II in v OŠ T- Čufarja na Jesenicah med odbojkaricam Mladi Jesenice in Piran II, ob 19-tih pa še tekma v športni dvorani Zlato polje med odbojkaricam ŽOK Triglav Kranj II in AT Grosuplje II.

Vaterpolo

Danes bodo vaterpolisti odigrali dve tekmi 2.kroga državnega članskega prvenstva. Ob 18:00 se bo začela tekma v pokritem olimpijskem bazenu v Kranju med vaterpolisti AVK Triglav in AVK Branik, ob 19:30 pa v istem bazenu pa tekma med vaterpolisti VD Kamnik in VK Borac iz Banja Luke.