Sobota bo pestra

Včeraj so nogometaši Triglava in Roltek Doba odigrali nogometno tekmo zadnjega ali 27.kroga v 2.slovenski nogometni ligi. Tekma na nogometnem igrišču v športnem centru Kranja se je končala s zmago novega prvoligaša, ki je drugega premagal s kar 5:1.

Danes bodo nogometaši odigrali še preostala tri srečanja. Vse tri tekme se bodo začele ob 17. uri. Nogometaši Zarice Kranj bodo na nogometnem igrišču športnega parka Zarica gostili nogometaše Brežice Terme Čatež, ostala dva para pa sta še Brda . Krka in Farmatech Veržej – Ankaran Hrvatini.

Včeraj so nogometaši Tinex Šenčurja in Zagorja na nogometnem igrišču športnega parka Šenčur odigrali tekmo zadnjega ali 26.kroga v 3.slovenski nogometni ligi center. Srečanje se je končalo s zmago gostov s 1:2. Danes bodo nogometaši odigrali še ostala srečanja zadnjega kroga, pari so Bled Hirter – AŠK Bravo, Kolpa – Komenda, Šobec Lesce – Ilirija 1911, Ivančna Gorica – Rudar Trbovlje in Sava Kranj – Velesovo. Vseh pet tekem se bo začelo ob 18-tih.

Danes bodo nogometaši v gorenjski nogometni ligi odigrali pet tekem že predzadnjega ali 22.kroga. Vseh pet tekem se bo začelo ob 18. uri, pari pa so JuRenta Bitnje : Visoko, Žiri – Naklo in Sij Acroni Jesenice – Bohinj v skupini za osvojitev od prvega do šestega mesta, ter Jecom Sport DLN – Preddvor in Britof – Polet v skupini od sedmega do štirinajstega mesta. Tekmo Kondor Godešič – Zarica Kranj B pa bodo nogometaši odigrali v ponedeljek 29.maja.

J.M.