Romun nadlegoval z vsiljivim beračenjem

Škofjeloški  policisti so včeraj popoldan obravnavali državljana Romunije, ki je vsiljivo beračil v Svetem Duhu. Ustavljal je vozila in vsiljivo prosjačil za denar. Zavajal je, da nima denarja za gorivo. Ravno tako njegov osebni avtomobil ni bil registriran. Policisti ga
obravnavajo v prekrškovnem postopku. Policisti policijske uprave Kranj pozivajo k previdnosti pri vsiljivih dejanjih neznancev, običajno tujcev. Opozarjajo, da imejte na javnih krajih stvari pod nadzorom, stanovanja in hiše pa zaklepajte tudi, ko ste doma. Če dajete prispevke pa se prepričajte, da gre vaš denar v prave roke.

Blejski policisti so včeraj obravnavali nesrečo pri delu na zasebnem objektu. Delavcu so se vdrla tla. Utrpel je lažje poškodbe. Tuja krivda je izključena.
Policisti  so  zaradi  nedovoljenega  prehoda državne meje včeraj na Jesenicah na podlagi prijave obravnavali tri državljane Afganistana, ki so se skrivali v priklopniku tovornega vozila. Vsi so podali namero za priznanje mednarodne zaščite. Prepeljani so bili v Azilni dom. Radovljiški policisti so včeraj obravnavali prijavo pogrešitve osebe. Hitro je bila najdena med iskanjem na podlagi zbranih obvestil.
Blejski  policisti  so obravnavali prijavo kajenja moškega v zaprtem delu javna prostora, in sicer na hodniku trgovine. S prekrškom bodo seznanili pristojni inšpektorat.