Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 89 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 41.

Kranjski policisti so včeraj zjutraj obravnavali 36-letno voznico, ki je v krožišču, zaradi prekratke varnostne razdalje, trčila z avtomobilom v tovorno vozilo voznika pred njo. Za voznico policisti vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski prometniki so včeraj okoli 12.15 obravnavali 59-letnega voznika avtomobila, ki je na odseku delovne zapore Lipce-Podtabor, povozil več stožcev in jih poškodoval. Poškodoval je tudi avtomobil do te mere, da so ga morali odpeljati z avto vleko. Voznik je bil pod vplivom alkohola (0,91 mg/l ali 1.9 promila). Zanj policisti vodijo prekrškovni postopek. Za
vožnjo pod vplivom alkohola bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Blejski policisti so bili včeraj okoli 11.15 obveščeni o nesreči 63-letnega moškega v gozdu. Moški se je lahko telesno poškodoval med vleko hlodov s traktorsko vitlo. S kraja so ga v zdravstveno ustanovo prepeljali z reševalnim vozilom. Policisti so opravili ogled dogodka in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Divjad je bila povožena na območju Bohinja.

 

Spletno uredništvo, M.V.