Pretep v Kranju

V Kranju so policisti v petek popoldan obravnavali pretep na javnem kraju med nekaj osebami. V pretepu je bilo več poškodovanih. Policisti o dogodku še vodijo postopek in zbirajo obvestila. Po neuradnih podatkih je do pretepa prišlo na mostu čez Kokro na vhodu v staro mestno jedro Kranja. Eden od udeležencev je bil prepeljan v bolnišnico.

Včeraj so policisti obravnavali dva požara. V Bohinju so se vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta, v Kranju pa je zagorela pnevmatika osebnega avtomobila. V petek si je planinka pod planino Prevala poškodovala roko. Zdrsnila je na mokri podlagi. Na območju Vodiške planine pa si je planinka na mokri brvi pri zdrsu poškodovala nogo. V obeh primerih so posredovali gorski reševalci. Policisti Policijske uprave Kranj opozarjajo na spolzko podlago in prekrite nevarnosti na poti z listjem. Poleg mokrega kamenja so nevarne zlasti mokre korenine, zato hodite počasi in previdno.
V petek opoldan so policisti na avtocesti zaradi hoje po vozišču obravnavali pešca in proti njemu ukrepali.
V Koritnem je neznani storilec v petek med 12.20 in 12.50 uro vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih ni odtujil ničesar. V naselju Draga v Škofji Loki pa je neznanec vlomil v lopo. Lastniki ne pogrešajo ničesar.