Ponedeljkov športni kotiček

Nogomet

Nogometaši Kalcer Radomlje so včeraj v 11. krogu druge slovenske nogometne ligi na svojem igrišču gostili nogometaše Fužinar Vzajemci in igrali neodločeno 1:1.

Vodi Nafta 1903 z 22 točkami, Roltek Dob je z 19 točkami šesti, Kalcer Radomlje pa je z 18 točkami sedmi.

Hokej

Včeraj so tekmo v Alpski hokejski ligi AHL odigrali tudi hokejisti ljubljanskega HK SŽ Olimpija, ki so v hali Tivoli gostili hokejiste HC Bregenzerwalda in jih premagali s 5:1 (1:1, 2:0, 2:0). Jeseničani so z 21 točkami četrti, HK SŽ Olimpija pa je s tekmo manj in 18 točkami peta.

Včeraj je bil v ledeni dvorani Zlato polje ponovno dvojni program.

Ob 12ih so tekmo 1. kroga začele hokejistke HK Triglava, ki so gostile hokejistke HDK Maribora in jih premagale s 5:2 (0;0, 3:1 2:1). Med strelke se je dvakrat vpisala Ana Rejc, po en zadetek pa so dosegle še Jerca Kenig, Nina Kapel in Katerina Šlibar Jurajevčič.

Ob 15.30 pa so tekmo Internacionalne hokejske lige IHL začeli hokejisti HK Triglava in SKHL Crvene zvezde. Ponovno so bili hokejisti SKHL Crvene zvezde boljši in zmagali z 2:3 (1:1, 0:0, 1:2). Za HK Triglav sta zadela Krištof Potočnik in Žan Zupan.

Danes bodo hokejisti HK MK Bled in HDD SIJ Acroni Jesenice odigrali tekmo državnega članskega prvenstva. Tekma v ledeni dvorani Bled se bo začela ob 19ih.

Jože Marinček