Pomagajmo mladi družini

Slika: Pixabay.com
Na Občini Medvode se obračajo na vse ljudi dobre volje za pomoč mladi družini v stiski, saj jo je v teh dneh prizadela težka preskušnja. Družini očeta, dveh mladih fantkov in komaj mesec stare dojenčice je nenadoma umrla mamica in tako so se praktično preko noči znašli v izredno težki življenjski situaciji.
Kakšna je njihova bolečina in kako težko se soočajo s to nenadno izgubo vedo in občutijo le oni. Kot poudarjajo na Občini Medvode, je na nas kot skupnosti, da jim skušamo pomagati kjerkoli in kakorkoli lahko.
Skupaj s Centrom za socialno delo Medvode so že uspeli urediti in zagotoviti prve in najnujnejše ukrepe, da bodo lažje prebrodili te najtežje dni. Zato stopimo skupaj in po svojih močeh pomagajmo tej mladi družini, da jim vsaj osnovne materialne dobrine ne bodo tisto, kar jih bo v prihodnjih dneh, tednih in mesecih skrbelo in jim dodatno oteževalo življenja.
Občina Medvode je tako zagotovila, da na enem mestu zbirajo finančno pomoč, ki bo v celoti namenjena tej družini.
Kdor le zmore lahko nakaže sredstva na:
SI56 0127 1010 0000 594 (podračun Občine Medvode)
sklic: SI 00 110904
namen: družina Medvoška cesta
Občina Medvode
Cesta komandanta Staneta 12
1215 Medvode
Ker na medvoški občini družine ne želijo dodatno izpostavljati niti obremenjevati, so vam v primeru kakršnih koli vprašanj na voljo v tajništvu Občine Medvode na telefonski številki 01 3619 550.