Petkove športne novice

Hokej

Hokejisti kranjskega HK Triglava so včeraj v Beogradu dosegli polovičen uspeh. V prvi tekmi državnega prvenstva v kategoriji dečkov starih do 14.let so s 6:1 premagali vrstnike beograjske SKHL Crvene zvezde. V drugem srečanju, ko so igrali mladinci do 18. leta starosti, pa so Beograjčani s 7:5 premagali Kranjčane.

Mladinci HK MK Bled so na domačem ledu ledene dvorane Bled s 6:2 premagali Team Zagreb.

Danes ob 19.40 bodo mladinci HD Mladi Jesenice do 20. leta starosti v športni dvorani Podmažakla začeli tekmo prvenstva v mednarodni hokejski ligi EBYSL s vrstniki madžarskega moštva MAC Budapest.

Košarka

Košarkarji v drugi slovenski košarkarski ligi bodo danes odigrali dve tekmi 3. kroga. Ob 18h bodo tekmo v športni dvorani Brinje začeli košarkarji Grosuplja in LTH Castingsa, ob 19.45 pa bodo tekmo v športni dvorani Planina začeli še košarkarji ECE Triglava in Konjice.

Nogomet

Danes bodo nogometaši ljubljanske Olimpije in kranjskega Triglava odigrali tekmo 13. kroga. Tekma na nogometnem igrišču štadiona Stožice se bo začela ob 20.20.

Prav tako danes ob 19h se bo na nogometnem igrišču športnega parka Šenčur začela tekma 10. kroga v tretji slovenski nogometni ligi center med nogometaši Tinex Šenčurja in Save Kranj.

Jože Marinček