Pestro je bilo v dvorani Zlato polje

Hokej

Včeraj so hokejisti HK MK Bled v Beogradu odigrali še drugo tekmo s hokejisti SKHL Crvene zvezde, ki je bila boljša še drugič in je Blejce premagala s 4:3.

Pestro pa je bilo včeraj v ledeni dvorani Zlato polje. Odigrani sta bili dve tekmi državnega prvenstva.

V prvi tekmi državnega prvenstva za dečke do 14.leta starosti so bili vrstniki ljubljanske HK SŽ Olimpije boljši in HK Triglav, premagali so jih z 9:2. Potem pa je sledila še tekma mladincev do 18.leta starosti. Kranjčani so se Ljubljančanom maščevali in jih premagali s 3:2.

Nogomet

Včeraj so nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali še eno tekmo 15. kroga. Na štadionu Stožice so nogometaši Olimpije z 1:0 premagali nogometaše Ankarana Hrvatini.

V vodstvu ostaja Olimpija s 37 točkami, enako jih ima tudi Maribor na drugem mestu, Domžale so četrte z 22 točkami. Triglav je deveti z 11 točkami.

Včeraj so nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi odigrali dve tekmi 14. kroga. Nogometaši Zarice Kranj so na nogometnem igrišču športnega parka Zarica gostili nogometaše Cherrybox 24 Tabor Sežana, v Radomljah pa so nogometaši Kalcer Radomlje gostili nogometaše AŠK Bravo. Obe tekmi sta se končali z neodločenim rezultatom. V Kranju je bilo 2:2, v Radomljah pa 1:1.

Vodi Mura s 35 točkami, Kalcer Radomlje jih ima 28 in je tretji, Zarica Kranj je s 14 točkami enajsta, z enakim številom osvojenih točk pa je Roltek Dob dvanajsti.

Včerajšnja tekma 12. kroga v tretji nogometni ligi center med nogometaši Rudarja Trbovlje in Špbec Lesce se je končala z 1:0 v korist nogometašev Rudarja Trbovlje.

V vodstvu je Zagorje s 30 točkami. Bled Hirter je z 28 točkami drugi, Tinex Šenčur je peti z 20 točkami, z 19 točkami je SIJ Acroni Jesenice sedmi, na devetem mestu je Komenda s 15 točkami, Sava Kranj je enajsta s 13 točkami, s 6 točkami je Bohinj trinajsti, na štirinajstem zadnjem mestu pa ostaja z 1 točko Šobec Lesce.

Jože Marinček