Število 8 v mesecu prebuja željo, da se premaknete naprej in pretresete stvari. Energija bo osredotočena na poslovno področje z namenom, da dejansko nekaj dosežete. Projekti, ideje in zamisli, ki so bili še v kali, bodo počasi dozoreli v cilje, predvsem na poslovnem področju. Danes bo podprta strokovnost, ciljna usmerjenost s prizadevanjem, da bi dosegli cilj. Ko vam bo vse teklo kot po maslu in boste dobro razpoloženi, boste odličen vodja; če pa se vam bo kdo postavil po robu, se bo pokazala vaša prava šefovska energija – ukazovalna in brezkompromisna.

Vpliv števila 8 se kaže v veliki želji, da bi uspeli, pri tem pa vas ne zanima preveč, koga ali kaj boste na poti do uspeha pohodili. Zato danes še posebej poskušajte biti strpni in tolerantni, pa tudi če vam ni ravno do tega. Ko boste združili profesionalne vibracije števila 8 in strpnost, je ni stvari, ki je danes ne bi mogli doseči. Možnosti je neskončno, le videti jih je treba in speljati do konca.

Današnji dan je dan novih začetkov, je izhodiščna točka, ki s seboj prinaša moč in namen. Jasno boste videli cilj, ki ga želite doseči ter imeli odločnost in fokus, pa tudi nekaj nestrpnosti bo prisotne. Imeli boste občutek, da bo pri vseh načrtih veljalo – ali se gre na vse ali nič. Najboljši način, kako se lotiti načrtov je, da stvari ohranite preproste in ne komplicirate ter da ljudi in situacije sprejmete takšne kot so.

Preko celega dneva se bo vleklo zavedanje, da se stvari kažejo take kot so, ljudje pa bodo zelo direktni. Ne bo zavijanja stvari v celofan. Na vas je, da se zavedate, da je to le posledica današnjih vibracij dneva in tako ne izgubite svojega potrpljenja, ko se boste ukvarjali z njimi. Vzemite le pozitivne lastnosti dneva in se nanje maksimalno osredotočite. Energije in dogajanje se bodo kmalu umirile in postale bolj harmonične, zato pazite, da danes ne boste delali nepotrebni zaključkov. Jutri boste vse videli v drugačni luči.

Imejte lep dan, Tjaša