Numerološki vpogled za 7.8.2019

Današnji dan bi lahko bil res izjemen, saj bo napolnjen z neodvisnostjo in razodetji ali globljim razumevanjem marsikatere zadeve, vendar nikar ne pričakujte, da bo to razodetje prišlo s strani drugih. Danes je dan za potovanje navznoter. Število 7 velja za pravljično in srečno število, a ne pričakujte, da vam bo sreča kar sama od sebe priletela v naročje. Bogastvo, ki ga prinaša 7, je v razumevanju in dojemanju ter v tem, da boste na stvari gledali na bolj poglobljen način in spoznali, kako vse to kar najbolje vplesti v svoje življenje. Tako boste res izkoristili vse, kar vam prinaša 7. Prepustite se skrivnostnosti, ki vas bo danes spremljala preko celega dne, saj boste le tako lahko videli, kako se bodo stvari odvijale, sebi pa boste polepšali dan.

Globalni dan 9 je dan za zaključke, vendar pa vse skupaj še daleč ni tako dramatično kot se sliši. Potrebno je le zavedanje, da ko se nekaj konča, se lahko začne nekaj novega. Sledite energijam 9, ki vas bodo nežno vodile k zaključevanju stvari, ki so v teku in so zrele, da jih zaključite. Vsaka dokončana zadeva pomeni zmago in danes ste lahko zmagovalec. Seveda obstaja tudi druga možnost, vendar pa nedokončane zadeve pomenijo le dodatno prtljago, ki jo boste s seboj nosili še cel naslednji cikel. Bodite prijazni do sebe in do drugih, prakticirajte strpnost in razumevanje preko celega dne, čeprav vas mnogi ne bodo razumeli.

Čeprav globalni dan 9 prinaša zelo veliko sklepov, pa predstavlja tudi temelj, iz katerega bo nastalo nekaj novega. Ne morete zgraditi nečesa trdnega na majavih tleh in ne morete začeti z novim, če bodo stvari ostale nedorečene in nedokončane. Danes vodite z zgledom in se lotite opravil, ki jih morate opraviti. Sledite svojim nalogam in opravilom, sledite svojemu ritmu in ciklu. Na katere stvari ste najprej pomislili oz. kaj zaseda največ vaših misli? Odgovor veste samo vi, energije pa vas bodo podprle pri razreševanju vsega, česar se boste lotili.