Numerološki vpogled za 7.12.17

Slika: Tjaša G.T.

Kako se boste danes počutili, je odvisno od tega, kakšna je vaša samopodoba. Zato naj bo današnji dan usmerjen v to, da zaupate vase, se sprejmete s cenjenjem in v celoti. Preobčutljivost preteklih dni se bo nekoliko umaknila, kar bo pozitivno vplivalo na odnose. Posledično bo sodelovanje z drugimi boljše oz. bo prav sodelovanje z drugimi na vas vplivalo tako, da se boste počutili trdnejše in bolj notranje umirjeni. Danes boste težko komurkoli odrekli uslugo, enako bodo uslugam naklonjeni tudi drugi.

Dan je odličen, da popravite napake, ki ste jih naredili v preteklosti ali da nekomu javno izrečete hvaležnost. Besede “Oprosti” in “Žal mi je” bodo na energetski ravni spodbudile zdravljenje in celjenje, na socialni pa bodo vplivale na boljše odnose. Vse to so osnove, da se lahko ponovno zgradijo mostovi – do drugih in do uspeha. Pri tem si lahko pomagate s staro havajsko tehniko Ho`oponopono  (iz srca priporočam, ogled videa na povezavi), ki je enostaven in lep način zdravljenja vaše duše.  Ta preprosta tehnika ima izredno moč zdravljenja na čustveni, duševni in fizični ravni. Ob besedah, ki jih izgovarjate v mantri, se lahko počutite le lepo.   

Ho`oponopono tehnika – povezava

Uporabite jo lahko tudi na partnerskem področju. Ko boste na svoje razmerje pogledali od daleč, pravično in nepristransko, jo lahko uporabite za uravnoteženje in harmonizacijo odnosa. Ho`oponopono mantra vam bo pomagala ohraniti mirnost, tudi če boste našli področja, kjer je potrebna pomoč ali dodatna pozornost. Najlepše pri tej tehniki je, da se vse dogaja v vas. Ni vam treba popravljati napak, le opravičite se. Samske bo danes vleklo v družbo.

Na finančnem področju bodite danes nekoliko bolj previdni, saj vas vaša darežljivost lahko zanese in boste zapravili več, kot si lahko privoščite. Ja, danes boste z veseljem obdarili sebe, svoje najdražje in prijatelje. Dan je na splošno naklonjen trgovcem in trgovanju. Preudarnost bo danes zelo na mestu, poslušajte tudi svoji intuiciji. Vprašajte se, če je nakup res potreben in pravilno se boste odločili.

Na poslovnem področju je današnji dan pravi, da daste še eno priložnost vsem prošnjam, ki niso bile odobrene ali so bile prezrte; če rabite uslugo, je danes dan, ko še enkrat prosite zanjo. Pri tem uporabite nov pristop, uporabite druge besede. Ljudje vas bodo danes težko zavrnili. Še vedno velja, da se posvečajte starim poslom, vendar poskusite na nov, drugačen način. Dokončajte zadeve, ki ste jih začeli že pred decembrom, a so zastale in jih predstavite še enkrat, a tokrat na nov, bolj navdušen način. Rezultate bodo najboljše dali skupinsko delo ali celo sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani.

Občutljivost se bo danes nekoliko umaknila, zelo boste velikodušni. Navdihovali in spodbujali boste tudi druge, odnosi se bodo izboljšali. Pazite le na besede.

Pa lep dan , Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.