Numerološki vpogled za 6.12.17

Slika: Pixabay

Danes se boste najbolj počutili doma. Pred vami je dan, ki je primeren za vsa opravila, povezana z domom. Posvetite se domu, dokončajte tiste stvari, ki jih do sedaj niste uspeli dokončati. Ker je to dan za sodelovanje in medsebojno pomoč, vam bo preživljanje časa z najbližjimi v užitek in veselje. Tudi kar se tiče doma, še vedno velja, da ne začenjajte ničesar na novo, ampak le zaključujte začete ali nameravane stvari, stare stvari na nov način. To se nanaša na investicije v dom, prepise lastništva, skrb za dom. Posvetite se gospodinjskim opravilom ali skupaj z otroki peki domačih dobrot.

Tudi posvečanje partnerju bo danes še posebej dobrodošlo. Predvsem je pomembno, da na partnerja pogledate kot moškega oz. žensko, ne le kot starša. Morda si lahko ukradeta nekaj časa, ki ga bosta preživela brez otrok in šla sama na masažo, v savno, na sprehod. Brez slabe vesti, saj je tudi to lekcija otrokom – izkazovanje medsebojne nežnosti in skrb za partnerstvo. S tem boste otroku tudi dali občutek trdnega in varnega doma. Tudi samski se boste danes veliko bolje počutili doma, v miru, kot v hrupni družbi ali na zabavi.

Sodelovanje in medsebojna pomoč bosta prišla do izraza tudi na poslovnem področju, še posebej če delate z ljudmi. Energije dneva danes zelo podpirajo delo z ljudmi, še posebej če ste učitelj, vzgojitelj, svetovalec… Z lepo besedo boste danes veliko dosegli, dosežki pa bodo dolgoročni. Pri delu nikar ne jemljite vsega osebno, sploh če boste da začutili, da ste še vedno nekoliko bolj čustveni in občutljivi. Držite se pravila – sodelujte z ljudmi, ki vas spodbujajo, zavrnite tiste, ki od vas zahtevajo, da ste nekaj ali nekdo, kar niste.

Tudi na področju prijateljstva se držite tega pravila. Sodelujte le s tistimi, ki so tam kot vir navdiha, energije in moči. Od ljudi, ki vam energijo jemljejo, se odmaknite. Ne silite v družbo, saj se boste danes najbolje počutili doma; če pa že, potem bodite v družbi ljudi, ki imajo podobno energijo kot vi.

V svoj dom vnesite barvitost in sonce, naredite ga prijetnega vašim očem, da se boste v njem dobro počutili že takoj zjutraj, ko vstanete. Izrazite svojo ustvarjalnost, tako doma kot tudi v poslu in pri financah. Še vedno se stvari le zaključujejo. 

Pa lep dan , Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.