Numerološki vpogled za 5.10.2018

Energije današnjega dne bodo nekoliko lahkotnejše, sploh v primerjavi z včerajšnjimi resnimi energijami. Število 5 prinaša svežino in posledično boste danes bolj odprti, topli in z občutkom, da imate srečo. To vas bo naredilo bolj drzne, lažje se boste odločili za manjša tveganja, vpliv petice pa se bo kazal tudi pri tem, da boste razmišljali izven običajnih okvirov. Kot bi vas neka nevidna sila potiskala naprej, da ste bolj čutni in drzni… Vpliv bo že tak, vendar pa vam število 5 ne prinaša podpore kasneje, ko se boste soočali s posledicami teh drznih dejanj, zato je danes priporočljivo, da uvedete v svoj dan nekaj samodiscipline.

Zakaj? Da ne boste preveč drzni in ker vas bo danes hitro kaj zmotilo do te mere, da boste popolnoma zašli z začrtane poti. Lahko ste danes odličen vodja, a le če boste ostali osredotočeni. V nasprotnem primeru boste ob koncu dneva ostali kopico nedokončanih idej in projektov. Na ljubezenskem področju bodo energije živahne in veliko se bo dogajalo. Morda vas dane izredno pritegne neka oseba, vendar bo to srečanje le kratkotrajno in težko, da se bo iz tega razvilo kaj bolj resnega.

Današnji dan ne bo skoparil z nagradami, a se boste zanje morali zelo potruditi in trdo delati. Odpirala se vam bodo mnoga vrata z različnimi priložnostmi za nove korake, pa vendar bodite pazljivi – ubiranje bližnjic ali izogibanje obveznostim se vam res ne izplača. Če bo šlo danes kaj narobe, bodite vi tisti, ki boste prevzeli svoj del odgovornosti in poskusite popraviti to, kar se popraviti da. Prav tako pri svojem napredku in pri doseganju želenih ciljev ne podirajte mostov za sabo, da ne boste na cilju na koncu sami.

Nekaj časa si vzemite tudi za pregled svojih naložb, nepremičnin, bančnih zadev in finančne situacije, posojil dolgov…. Skratka vsem materialnim področjem in se prepričajte, da imate vse urejeno. Kakšnih velikih denarnih prilivov danes ni za pričakovati, a za svoje delo boste dobro in pošteno poplačani.

Želim vam lep dan, Tjaša