Numerološki vpogled za 31.8.2018

Zadnji dan v mesecu kar kliče po tem, da se osredotočite na vse svoje obveznosti in si pogledate, kam sta usmerjena vaš čas in vaša energija. Pogosto je to tudi dan, ko se lovijo zadnji roki in se zaključujejo mesečne dejavnosti, da bi lahko želi uspehe vseh dosežkov, še preden se začne nov mesec. Kljub temu, da vam bo vse to vzelo precej časa, pa si vseeno vzemite nekaj časa, da poskrbite za zase in za svoje počutje. Privoščite se tudi nekaj časa, ko ne boste počeli popolnoma nič, se sproščali in privoščili počitek.

Danes bo prevladovala energija števila 4, ki bo iz vas naredila deloholika ?. Na vas bo vplivala tako, da boste ves čas zaposleni in če ji boste le sledili, se boste iztrošili. Zato si zapomnite – pavze in počitek so pomemben element današnjega dne. Število 3 prinaša nihanje razpoloženja in vzkipljivost, število 1 pa še nestrpnost in razdvojenost. Krmarjenje med temi energijami bo težko, če boste pa še utrujeni, izid ne bo najboljši.

Zelo vam bo pomagalo, če boste prilagodljivi in se potrudili, da boste s strani drugih pravilno razumljeni. Bodite prepričani, da drugi razumejo to, kar jim govorite in da vi slišite, kaj vam govorijo drugi ter da si njihovih besed ne razlagate po svoje. Če tega ne bo, bo prišlo do zmešnjav in nesporazumov. Že tako lahko danes pričakujete nepričakovano. Dan prinaša določena tveganja, željo po pustolovščinah, nekonvencionalnost in pa iznajdljivost. Danes ne računajte, da se bodo stvari odvijale po planih in vaših predvidevanjih in se pripravite na to, da vas vsak trenutek lahko preseneti nekaj, kar vas bo potiskalo v spremembe načrtov. Kar pa morda niti ne bo slabo. Spremembe se lahko tudi dobre in vam prinesejo nepričakovano srečo v življenju. Srečo, ki bi jo z lahkoto zgrešili oz. je ne bi videli, pa še bi se zaleteli vanjo.

Srečno, Tjaša