Numerološki vpogled za 31.5.2019

Na zadnji dan v mesecu bomo vsi hiteli in se trudili, da bi izpolnili vse roke in obveznosti, ki morajo biti ob koncu meseca zaključeni. Dan bo tako predvsem posvečen delu, zato je zelo pomembno, da si vmes vzamete odmor in čas zase, da ne pride do izgorelosti. Svoj čas načrtujte tako, da boste vmes imeli obdobja, ko si boste napolnili baterije, ko vam ne bo treba odgovarjati nikomur. Jutri se začne nov mesec in zaključevanje danes je del mesečnega procesa. Energijsko bo na dan močno vplivalo št 4, ki bo v vas še dodatno vzpodbujalo tisti del, ki mu rečemo deloholik. Previdno, saj bodo napake danes pogoste in bodo predvsem posledica preutrujenosti zaradi prevelike predanosti delu. Verjetno boste kljub temu še vedno vztrajali in delali naprej. Ne pozabite, da je tu še vpliv števila 3, ki bo v vas prebudilo nekaj umetniškega navdiha in 1, zaradi katerega boste trmasto vztrajali, da delo opravite sami. Vzmeti se pavzo, zadihajte in če res ne gre drugače, šele potem nadaljujte z delom.

Število 3 se danes pojavi tudi kot število globalnega dne, kar bo še dodatno zapletlo zadeve. V dan se bodo vpletle energije 3, poleg njih pa še energije in vplivi zadnjih dveh dni. Posledično boste lahko nestrpni in ostri, diplomatski in muhasti, v najslabšem primeru pa kar vse naenkrat. Preglejte današnje vplive in razmislite, kako bi jih lahko združili in obrnili sebi v prid, saj boste le tako lahko najbolj izkoristili situacije, v katerih se boste danes znašli.

Prisotna bo tudi lahkomiselnost, morda celo pomanjkanje globine. Mnogi boste/bodo danes odprti in prijazni, a ne nujno tudi iskreni. Povedano in dejanja danes sprejmite s kančkom zadržanosti in dvoma. Da bi lahko izpolnili svoje obveznosti, boste potrebovali malho skrbnosti in osredotočenosti, saj se boste zlahka pustili zapeljati motnjam, ki se vam bodo postavile na pot. Kot rečeno, vzemite si čas za odmor od dela, zato naj bo vaš urnik danes prilagodljiv. Samo delo in spet delo, brez zabave in sprostitve, vas bo zamorilo, zato obvezno v dan vključite tudi nekaj zabave.