Numerološki vpogled za 30.8.2018

Današnji dan bo odličen za ustvarjanje. Tudi če niste kreativni, poskusite danes najti način, skozi katerega bi izrazili sami sebe. Ni treba, da ste v nečem dobri in uspešni, da v tem uživate. Enako velja za ustvarjanje in kreativnost. Delajte in naredite tisto, kar vam privabi nasmeh na obraz in boste v tem resnično uživali. Verjetno boste danes zelo motivirani, preko celega dne boste poskušali biti zaposleni. Usmerite nekaj ta energije v zaključevanje meseca, da ne boste nepotrebnih nalog in obveznosti nosili v naslednji mesec. Zaključite mesec, vendar ne pretiravajte z delom. Vzemite si čas tudi za zabavo in uživanje, bodite fleksibilni, poskrbite le, da bodo stvari, ki morajo biti narejene, narejene.

Število dneva je število 30, ki vsebuje energijo števila 3 in jo da na višje obrate. Brezskrbnost, nihanje razpoloženja, umetniški temperament, ustvarjalnost, površinsko kazanje, da ste oseba, ki obožuje zabavo so lastnosti, ki bodo danes potencirano v ospredju. Ker bodo te energije zelo močne, se boste morda težje osredotočila na stvari, ki jih morate postoriti. Bodite nežni do sebe in se ne pustite preveč motiti.

Dan prinaša tudi določeno mero stabilnosti. Sicer to ni dan, v katerem bi lahko pričakovali kakšno pohvalo za dobro opravljeno delo, lahko pa ste prepričani, da boste tekom dneva dobili neke vrste priznanje za napredek in delo, ki ste ga opravili. To priznanje bo izraženo jasno in ne bo vam treba brati med vrsticami. Priznanje bo iskreno, jasno, brez taktiziranja in diplomacije, zato dajte vse od sebe. Danes res ni dan za brezskrbnost, odločajte se za čimbolj praktične poti. Tako boste naredili več.

Bodite pa danes previdni pri izražanju, pazite na svoje besede in pri dejanjih bodite zvesti sebi. V trenutku, ko ne boste delovali v skladu s seboj, boste namreč odprli vrata nervozi. Držite se tistih stvari, ki so vam znane in ubirajte poti, ki so vam poznane. Energije dneva vam prinašajo možnosti za resnično napredovanje pri projektih in načrtih, vendar pri tem ne prevzemajte nikakršnih nepotrebnih tveganj. Na poslovnem področju kreativnost danes ne bo našla svojega mesta.

Želim vam lep dan, Tjaša