Današnji ponedeljek oblikuje število 3, ki vzpodbuja kreativnost, je pa nagnjena k prehitevanju. Zato previdno, da ne bo prehiter jezik ali pa da ne boste prehitri na cesti. To še posebej velja za osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 ali 7, saj boste nekoliko bolj napeti. Načeloma bo dan dober, izognite se le vzkipljivosti in prehitrim reakcijam. Aktivirajte si niz zaščite – 71931.

Število 3 je tudi izredno čustveno in čutno število, ki se izraža skozi ljubezen, ples, glasbo in film, pisanje in slikanje,… Danes dovolite svojim talentom, da pridejo na plano in se posvetite tistemu delu, ki v vas in v srcu prižiga radost. To velja tudi na poslovnem področju, kjer bo danes zelo povečana kreativnost, a hkrati tudi hitrost jezika. Hiter jezik in ostre besede so močno orožje, ki naredi rane, za katere vam je kasneje žal. Previdno torej, kako danes komunicirate s svojimi otroci in najbližjimi.

Na finančnem področju imate možnost denar in blagostanje črpati iz večih različnih virov. Predvsem se odprite za ideje in obilje, saj se vam odpira več vrat in možnosti.

Na ljubezenskem področju boste bližino s partnerjem vzdrževali z izmenjavo nežnosti in strasti. Nikar se pri tem ne zadržujte, dajte si duška ?. Samski pa se le prepustite srcu in intuiciji. Bodite odprti, krepost naj ostane doma, drugače boste zvečer še vedno sami.

Naredite danes zase nekaj prijetnega in si povejte kaj lepega. Povejte si, da se imate radi in da ste takšni kot ste, že popolni.

Želim vam lep ponedeljek, Tjaša