Numerološki vpogled za 30.09.17

Kljub temu, da je sobota, boste z mislimi pri delu in razmišljanju o prihodnosti.

Dan je odličen za poslovna srečanja in poslovne sestanke ter vse, kar je povezano s sodelovanjem v prihodnosti. Delajte načrte, iščite nove ideje, načrtujte nove projekte, izognite pa se podpisovanju pogodb ali vlaganju novih prošenj. Vztrajno delo in red vam bosta tako prinesla počasen, a trajen uspeh na poslovnem področju. Lahko se posvetite temu, sam vam bo finančno stanje to dovoljevalo. Denar bo pritekal ves čas, redno v manjših količinah. To vam bo dalo materialno stabilnost in na svet boste gledali veliko bolj pozitivno.

Ne boste pa danes pretirano strastni na ljubezenskem področju. Bolj boste osredotočeni na pogovore o načrtih za prihodnost in izražanje nežnosti res ne bo na prvem mestu. Vseeno poskusite nekoliko izključiti razumski del in v današnji red spusti malce strasti. Tudi samski boste delovali bolj razumsko in manj s srcem, zato verjetno danes ne boste spoznali tiste prave osebe.

Ravno zato, ker boste sami tako usmerjeni v prihodnost in razmišljanje o njej, boste to na nek način pričakovali tudi od drugih. Ker boste bolj v razmišljanju in manj čustveni, danes ne boste najboljša družba. Ne pričakujte preveč od prijateljev, da ne boste razočarani. Tudi v odnosu do svoje družine bodite danes bolj nežni. Vadite sprejemanje njih samih, takih kot so in jim pokažite naklonjenost ter ljubezen. Vsiljevanje vaših pravil se ne bo obneslo in na koncu boste vsi le razočarani. Da se boste bolj povezali, tako z najdražjimi kot tudi s prijatelji, odigrajte igro Jaz sem.

Občutek varnosti vam danes prinašata red in organiziranost, s tem pa tudi uspeh in blagostanje. Pri tem pa ne pozabite na nežnost, razumevanje in podporo, ki jo potrebujejo vaši najdražji.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte lepo soboto 🙂