Numerološki vpogled za 3.10.2018

Število 3 vas bo danes pozivalo, da bodite odprti pri svojih načrtih, saj prinaša zelo ustvarjalno energijo. Če imate možnost posveta z drugimi v obliki brainstorminga, to le storite, saj boste z njegovo pomočjo lahko naredili velik korak naprej pri svojih projektih. Poigrajte se z različnimi idejami in možnostmi ter preverite, kam bi vas lahko to vodilo. In če so ljudje ponavadi zelo odkriti glede tega, kako se počutijo in kaj si mislijo, a danes temu ne bo tako, zato njihove besede jemljite zelo z rezervo. Verjetno ne bodo povedali vsega.

Je pa danes tudi dan, ki je odličen za ukrepanje; da prenehate samo govoriti o tem, kaj bi želeli storiti, ampak to tudi končno naredite. Namesto da bi svojim bližnjim in v svoji okolici povedali, kako se počutite, jim to raje pokažite. Njihova družba vam bo prijala, saj boste danes na splošno bolj družabni in prijazni. Razumevanje, sočutje in skrb bodo danes prevladovali, a nekaj previdnosti ne bo odveč, saj obstaja možnost, da bodo to prijaznost mnogi skušali izkoristiti. Dejstvo je, da vas bodo vedno obkrožali tudi taki, ki bi vedno le jemali, a bore malo dali. Tega ne morete spremeniti. Lahko pa se osredotočite nase in poskrbite, da bosta pri vas dajanje in sprejemanje v ravnovesju.

Materinski čut bo danes še posebej močan in prav v tem primeru se to ravnovesje lahko hitro poruši. Včasih je tudi pretirana skrb lahko preveč naporna in pri drugi osebi pripelje do občutka »dušenja«; in če gre ta skrb predaleč, ta pretirana skrb in želja po pomoči pripeljeta, da se oseba, ki ji želite pomagati, umakne. Eno je pomoč, drugo pa vmešavanje in usmerjanje dejanj druge osebe. Situacija lahko kaj hitro postane neprijetna za obe strani, v najslabšem primeru so čustva ene osebe ranjena. Prav je, da ste skrbni, a včasih je manj več.

Želim vam lep dan, Tjaša