Numerološki vpogled za 29.11.17

Današnji dan vam bo prinesel več energije, veliko bolj pa boste tudi optimistični. Drznost se vam bo danes obrestovala, saj je danes pravi dan, da naredite nekaj novega. Prav tako vam danes ne bo manjkalo poguma, boste pa na nekoliko nižjih obratih pri hitrem razmišljanju, intelektualnem ustvarjanju, pisanju, zato bi bilo bolje, da podpise pogodb raje prestavite. Drži, da boste nagnjeni k hitrim, takojšnjim odločitvam, vendar pri tem ne pozabite na svoje vrednote.

Vrednote naj bodo konstantne in trdne, predvsem na področju odnosa z otroci. Otroci budno spremljajo vaše početje in če boste danes storili nekaj, s čimer boste vrednote, ki se jih držite običajno, prekršili, boste s tem otroke le zbegali. Lep primer je vrednota iskrenosti – z majhno lažjo, lahko porušite sistem te vrednote. Kakšen zgled dajete svojim otrokom? S takimi dejanji, ki so posledica hipnih odločitev, predvsem pa drugačnih odločitev, lahko zamajete marsikateri trdni temelj vrednot, ki ste jih tako težko zgradili.

Drznost in hipne odločitve se vam bodo danes morda zdele »pametne« na partnerskem področju. Lahko jih vodi želja po nečem novem, stran od znanega, morda celo avanturo. Občutek, da bi skočili v neznano, bo morda res močan, vendar se za trenutek le ustavite in se vprašajte, če je to, kar si želite, res dobro za vas. Prisluhnite tako srcu kot tudi razumu. Ne “bremzajte” pa se samski. Sledite svojim čustvom in bodite spontani. Bodite drzni in tvegajte, drugače nikoli ne boste izvedeli, kaj vse bi lahko bilo.

O tem, da so misli in počutje močno povezani, je bilo že večkrat omenjeno. Danes velja – zdravi in vitalni boste toliko, kot boste mislili, da ste. Nekoliko hitreje boste odreagirali na stvari, enako pa velja tudi za vse druge. Previdnost v prometu ne bo odveč, zato si danes aktivirajte kodo zaščite 71931. Zaradi hitrih reakcij je danes več možnosti za poškodbe vseh vrst.

Optimizem in drznost bosta zaznamovali tudi vaše poslovno področje. Povsem možno je, da bo boste v trenutku odločili za spremembo službe, morda celo delo v tujini. Preden storite kateregakoli od korakov se vprašajte, če je to res dobro za vas. Jutri boste morda veliko manj optimistični. Pri odločitvah se zavedajte, da je danes v zraku več nestrpnosti, bolj ste pogumni in optimistični, vaš prag tolerance je manjši, zato hitreje reagirate. Premislite, preden skočite!

Na finančnem področju danes ne špekulirajte, saj se vam to dolgoročno ne bo obneslo. Obeta se vam tudi možnost hitrega zaslužka, a pazite, da pri tem ne bodo trpele vaše etične in moralne vrednote. Dan je primeren za pošiljanje prošenj, prav tako pa boste danes zelo uspešno predstavili svoje izdelke in storitve.

Pred vami je dan, ko boste imeli občutek, da ste v vrtincu hitrih sprememb. Nagnjeni boste k hitremu, hipnemu odločanju, vendar pri tem ostanite zvesti svojim vrednotam. Ozavestite jih in tako bo odločitev vedno pravilna. Pomaga vam lahko tudi niz za pravilne izbire in odločitve: 498 518 498.
Pa lep dan vam želim, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.