Numerološki vpogled za 29.09.17

Del vas je tudi vaš ego :). In danes bo ego silil v ospredje. Ne dovolite mu, da vas spravi v nesmiselno bojevanje. Če se želite postaviti zase, danes ne izhajajte iz ega. Ne prepustite se pretiranemu razmišljanju, v katerem vas vodi ego, saj boste tako le zelo napadalni – v besedah in dejanjih. Misli preusmerite v delo ali pojdite v naravo, v nekaj, kjer lahko molčite. Zavarujte se s kodo zaščite 71931 in večkrat aktivirajte kodo, ki transofrmira negativno v pozitivno 1888948.

Na ljubezenskem področju se bo vas bosta danes morda polastila ljubosumje in posesivnost. Ne dopustite, da vas vodita in da zaradi tega začnete nesmiselno vojno s partnerjem. Zavestno se zadržite in poslušajte zlobnega glaska v vaši glavi. Tudi samskim bo danes naporno – hrepenenje in neizživeta strast lahko delujeta zelo uničujoče. Predvsem za ženske velja, naj danes ne koketirajo, ne provocirajo in ne obljubljajo stvari, ki jih nimajo namena narediti. Zmenki danes res niso priporočljivi.

Zadržite se tudi v odnosu do staršev in otrok, pa tudi prijateljev, saj bo na površje prišlo vaše vsiljevanje lastne avtoritete in na vsak način boste želeli zmagati. Nagnjeni boste k dokazovanju svoje pameti in premoči. Tak način vas z bližnjimi ne bo zbližal, ampak podrl kakšen most, ki vam bo preprečil povratek. Zadržite besede zase in se zaposlite z delom.

Podobno se boste obnašali tudi v poslovnih vodah. Mišljenje, da vse veste in vse najbolj obvladate, se bo izražalo kot pričakovanje, da se vam vsi klanjajo in vas upoštevajo. Ker boste napeti in razdražljivi, lahko zaradi tega sami izbruhnete v nekontroliran bes, kar pa ima lahko velike posledice. Poiščite delo, kjer ste lahko sami s sabo in ni potrebe bo komunikaciji. Pazljivo tudi pri denarju – izogibajte se nepotrebnim nakupom, ki bi le trenutno napolnili in dvignili vaš ego. Jah, ko se v ospredje sili ego, je to recept za prepire, krhanje odnosov in povzročitev nepopravljive škode.

Previdnost je danes zelo priporočljiva. Pri besedah in dejanjih. Ne storite ničesar, kar bi kasneje lahko obžalovali. Ljubezen ne pušča za sabo ranjenih src, to stori ego.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Srečno 🙂