Dr. Wayne Dyer pravi: „Če verjameš, da se bo vse dobro izšlo, vidiš priložnosti. Če verjameš, da se ne bo izšlo dobro, vidiš le ovire.“. In danes bo točno to tudi na preizkušnji. Dan bo naporen, zato se kar takoj odločite, da verjamete v nove priložnosti. Ne glede na vse, se bo s potrpežljivostjo in iskanjem novih poti, vse uredilo.

Vaše misli boste danes usmerjali v reševanje finančnih težav in z odnosi. Klub temu, da na odločitve ne boste imeli veliko vpliva, boste tehtali, ali bi se odločili za sodelovanje z nekom ali ne. Prav težave na finančnem področju vas lahko pripravijo do te, da se boste odločili za novo izobraževanje in na ta način našli novo pot. Čeprav bodo sprva težave izrazitejše, boste z ustrezno pomočjo finančne težave rešili.

Na poslovnem področju se bo pri mnogih začel proces večjih sprememb. Morda se bodo zaprla kakšna vrata, vendar ne obupajte. Poglejte okrog sebe, spravite se v akcijo in kmalu boste opazili novih pet vrat, za katerimi vas čakajo nove priložnosti. Bodite aktivni! Iščite nove poti, vendar ne taktizirajte. To opozorilo danes še posebej velja na področju prijateljstva. Prijatelji vam ne bodo zaupali, če boste preveč taktizirali. Enostavno bodite to, kar ste in to tudi jasno izrazite. Preveč lahko izgubite, sploh danes, ko boste resnično potrebovali ramo, da se na njej zjočete.

Tudi v odnosu z bližnjimi jo boste danes bolje odnesli, če boste jasno povedali, kaj želite. Ne igrajte vloge žrtve, saj vam ta vloga lahko prinesel le trenutno pozornost. Dolgoročno lahko izgubite veliko več in nekaj bistveno bolj dragocenega. Ne delajte tega, žal vam bo.

Na ljubezenskem področju boste danes v precepu. Vaš odnos boste primerjali z drugimi odnosi. Morda boste v dinamiki odnosa nekoga drugega opazili nekaj, po čemer boste hrepeneli. Pa je to res tiso, kar manjka v vašem odnosu? Vprašajte se, kaj Vi potrebujete, da boste zadovoljni v zvezi; kakšne so vaše želje. Poleg tega se zavedajte, da to kar vidite pri drugem odnosu, morda sploh ni dejansko stanje. Sledite svojim željam, svojim kriterijem. Samske bo danes močno vleklo v družbo. Poslušajte ta klic in v družbo tudi pojdite, saj so odprte možnosti za usodna srečanja in usojene dogodke.

Na zdravstvenem področju velja danes opozoriti – če se pojavijo kakršnekoli težave, se odpravite k zdravniku. Ne odlašajte s tem obiskom.

Današnji dan bo kar naporen in mnogi se boste zasmili sami sebi. Občutek nemoči in različne blokade vas lahko potegnejo vase. Polagam vam na srce – nič ni narobe, če se za nekaj trenutkov prepustite občutku in se smilite sami sebi. Pomembno je, da je to res le nekaj trenutkov…  Meja med „zdravim“ samopomilovanjem in vlogo žrtve je res tanka. Ne dovolite si, da padete v brezno, saj boste za plezanje iz tega brezna porabili ogromno energije. Pojdite do prijatelja, do nekoga, ki mu zaupate; nekoga, ki je sočuten in vam bo nastavil ramo, na kateri se boste lahko zjokali.

Potrpite, tudi današnji dan bo minil in vse se bo uredilo. Bodite hvaležni za vse, ki vam stojijo ob strani, tudi ko niste v najboljši formi.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Vi to zmorete 🙂