Numerološki vpogled za 28.08.17

Danes je dan za urejanje že obstoječih zadev. Zadev, ki ste jih že začeli v preteklosti, pa kar nekako niso stekle. Zaupajte, da ste na pravi poti in da je za korak naprej potreben le pogum. Zaupajte vase, v to kar ste že zgradili in sedaj tudi veste, kako se boste tega še enkrat lotili. V kolikor pa imate željo po nečem novem in se v vaših mislih poraja nekaj novega – v tem primeru raje počakajte do 5. septembra. Takrat se namreč Merkur ponovno obrne v direktno smer.

Tudi na ljubezenskem področju je danes energijo priporočljivo vložiti v partnersko razmerje, ki že obstaja. Kaj lahko naredite, da bo odnos še boljši? Kako ga lahko popeljete na novo raven? Poslušajte svoje srce. Svojemu srcu pa zaupajte tudi samski in našli boste pravo osebo.

V odnosih do svojih bližnjih boste s prijaznostjo in srčnostjo danes naredili veliko več kot z ukazovalnostjo. Pazite na svoje besede! Premislite, kako bodo vaše besede vplivale nanje in kako bi lahko to, kar želite povedati, povedali na lepši način. Od vas je odvisno ali se boste danes zbližali ali se še bolj oddaljili drug od drugega. S takim načinom boste brez težav navezovali tudi nove stike na področju prijateljstva. Danes se vam obeta intenzivno spoznavanje novih znancev, prijateljev, s tem pa se vam odpirajo možnosti za nova obzorja in nove izkušnje. Bodite odprti do vseh, ki vam prekrižajo pot. Enako velja tudi za današnje dogajanje na poslovnem področju. Srčnost in prijaznost vam bosta odprla marsikatera vrata. Tukaj ni pomembno, na katerem področju delate, saj vam bo povsod prijaznost prinesla uspeh. Morda vam ravno zato, danes na finančnem področju lahko napišem: „Materialno ste zaščiteni in varni.“.

Kar se tiče zdravja, veljajo vsi napotki za zdravo življenje, veliko pa boste pomagali svojemu telesu, če začnete dodajati vitamine. Telo jih potrebuje.

Na splošno boste danes čutili, da ste ljubljeni, sprejeti in cenjeni. To so lepi občutki, ki vam bodo še dodatno dajali moč in notranje ravnovesje.

Današnji dan je namenjen izboljševanju že obstoječih zadev. S pravim pristopom, s prijaznostjo in srčnostjo, boste vsako stvar popeljali na višji nivo. Akcija!

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂