Pred nami je dan, ko bo intuicija delovala na polno. Energetski kanal za intuicijo bo odprt na stežaj, na vas pa je, ali boste sporočila sprejemali in slišali. V vsakem primeru, ne delajte nič, kar je v nasprotju z vašimi notranjimi občutji, pa naj bodo pritiski in pričakovanja okolice še tako velika. Ker bo danes bolj aktivna desna polovica možganov, se bolj posvetite meditaciji, intuitivnemu slikanju, naučite se numerologije ali se poglobite v astrologijo. Prisluhnite svojim mislim in notranjemu dogajanju, danes imate možnost, da prečistite mnoge vidike svoje osebnosti.

Prav zaradi večje intuicije boste danes zelo dovzetni in občutljivi za negativna delovanja v vaši okolici. Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo. Privoščite si masažo, pojdite v wellness in se prepustite sproščanju, razvajanju in umirjanju. S tem boste danes največ naredili za svoje zdravje. S seboj vzemite svojega partnerja, saj današnji dan spodbuja čustvenost, romantičnosti in željo po ljubezni. Vzemita si čas zase in preživita nepozabne trenutke nežnosti in neprecenljive trenutke. Enako velja tudi za samske, le da za vas velja, da si vzemite čas le zase. Lahko se zgodi, da boste danes več sanjarili o osebi, ki vas je zapustila ali prizadela. S tem ni nič narobe – sprejmite svojo žalost. Pazite le, da se ne boste začeli smiliti sami sebi, ker vas to lahko popelje v otožnost. Dodatno prilivanje olja na ogenj bo vaše hrepenenje le še povečalo. Ne dajajte preveč pozornosti in energije osebi, ki vam čustev ne vrača. Danes je dan samo za vas.

Iz napisanega je razvidno, da boste danes naredili najbolje, če sebi in svojim željam sledite tudi na poslovnem področju. To pomeni, da se vam zaradi želje po uspehu, igranje nekoga, kar vi niste oz. delovanje na način, ki je v nasprotju z vašim značajem, dolgoročno ne bo obrestovalo. Lahko, da boste še na izgubi. Bodite, to kar ste in svoj pogled uveljavljate z odločnostjo in pogumom. Generalno bi lahko rekli, da danes ni najboljši dan za posle, za podpisovanje poslovnih ali materialnih pogodb. Če se le da, se od vsega nekoliko umaknite. Denar boste danes najbolje porabili, če ga boste vložili v boljše odnose, znanje ali zdravje. V nekaj, kar vam bo prineslo notranje zadovoljstvi, ki bo trajalo. Brez vezni manjši nakupi le trenutno zmanjšajo notranji pritisk in stres, kasneje se lahko pojavi še dodaten stres, ker vam je kasneje žal, da ste denar porabili.

Na področju osebnih odnosov boste danes morda bolj občutljivi. Ne le na besede, zmotil vas bo že napačen pogled ali napačna mimika. Sprejmite del svoje odgovornosti za take občutke in poglejte vase. Celotno situacijo boste videli veliko bolj jasno in lažje boste našli način, kako se končno osvoboditi bremen iz preteklosti. Družba prijateljev naj bo danes izbrana predvidno. Izognite se negativnim ljudem; tistim, ki se »filajo« s tem, da se nekomu smilijo in tistim, ki raznašajo tragične ali težke novice. Če se jim ne morete izognite, ostanite raje doma in si pripravite penečo kopel.

V dnevih, ko je v igri intuicija, se vedno veliko dogaja, s seboj pa najprej pripelje zmedenost in raztresenost. Prisluhnite svojemu notranjemu dogajanju in svojim mislim. Biti to, kar si, dandanes zahteva pogum in odločnost.
Srečno, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.