Današnje počutje bo zelo »petkasto«. Dopoldne boste še nekoliko pod stresom, prisotna bo zaskrbljenost za materialno prihodnost, zelo boste še delavni. Proti koncu službenega dne pa bodo tudi energije zamenjale svojo naravnanost in bodo postajale bolj lahkotne. Na splošno bo dan podpiral porajanje novih idej, kar pomeni, da ne boste pretirano obremenjeni s starimi, že ustaljenimi vzorci.

Kljub temu, da je dan primeren za nove ideje, pa to ne pomeni, da bodo ideje kar same prihajale na površje. Če imate občutek, da imate blokado ali da ste se zataknili, pa preprosto ne najdete izhoda, prosite za pomoč prijatelje. Ne taktizirajte, ampak odkrito prosite za pomoč. Prispevajo lahko nove ideje, bolj pozitiven pristop v razmišljanju, kar vam lahko odpre popolnoma nove možnosti.

Včasih se težave kar kopičijo in takrat se pojavi občutek, da nam nič ne gre, kot bi moralo iti. Ste pomislili, da vam prav te težave kažejo, da je morda čas za spremembe? Morda se res ena vrata zapirajo, ampak če pogledate okrog sebe z odprtimi očmi, se malo razgledate naokoli,boste opazili pet novih vrat, pet novih priložnosti, ki se vam odpirajo. Torej, če vam rezultati na poslovnem področju niso všeč in z njimi niste zadovoljni – akcija! Današnji dan je odličen za postavljanje novih ciljev, novih začetkov, ki bodo prinesli boljše rezultate.

Blokada bo danes tudi na finančnem področju – denar boste težko dajali vi, težko ga bodo dajali drugi. Prodaja danes kar ne bo stekla, pa tudi za finančno pomoč danes ne prosite.

Na partnerskem področju boste danes nekateri bolj občutljivi. Verjetno ne boste dobili zadovoljive doze nežnosti in topline, vendar naj vas hladnost in ravnodušnost partnerja ne prizadene. Njegovo obnašanje ni povezano s tem, kaj čuti do vas; to pomeni le, da bo miselno bolj naravnan v iskanje varnosti ali v nove smeri razmišljanja. Fokus bo imel v razumskem delu in težko ga boste spravili od tam. Vendar ne skrbite, prišli bodo tudi bolj »vroči« dnevi. Samski boste danes veliko bolj uspešni pri vzpostavljanju prijateljskih stikov.

V odnosih do svoje družine, do svojih otrok danes ne igrajte žrtve. Bodite sicer jasni v besedah, v popoldanskih in večernih urah pa se posvetite sproščenim igram, druženju z njimi, predvsem pa bodite pozitivno naravnani. Veste, tudi otroci so lahko pomemben člen pri brainstormingu. S tem boste pomagali sebi in njim.

Zadnji dnevi so bili stresni za večino od nas in marsikomu se bo to poznalo na zdravstvenem področju. Predvsem so na udaru hrbtenica in kosti, želodec in žolč. Ne odlašajte z obiskom zdravnika, v kolikor se pojavijo kakršnekoli težave.

Čudovit dan je pred nami, namenjen postavljanju novih ciljev, še posebej, če niste zadovoljni s trenutnimi rezultati. Dopoldan bo še nekoliko napet, vendar pa bo drugi del dneva veliko bolj lahkoten. Potrpite, vse se bo uredilo ?.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂