Po nekoliko težkih in morda neusmiljenih energijah včeraj, prinaša današnji dan klic po prebujanju. Pokazal vam bo, kaj bi morali postoriti še pred koncem meseca, in vam daje priložnost, da opravite še nekaj trdega dela. Pri delu bodite pozorni na detajle in pazljivo opazujte, kaj počnejo drugi, saj danes ni dan, ko bi to, kar vam rečejo, vzeli za sveto. Danes imate priložnost, da naredite veliko, a vse skupaj se vam lahko kaj hitro zruši, če boste zmotili harmonijo.

In harmonijo bo vzdrževati relativno težko. Energije danes bodo zelo kompleksne, saj so energije, ki jih prinašajo številke, zelo mešane. Če se boste prepustili vibracijam glavnega števila 26, ki v dan prinaša dokaj naporne energije in oblastni energiji števila 8, boste morda razburili tistem ki so preobčutljivi ali imajo občutek, da niso slišani in upoštevani, kar pa bo posledica števila 6, ki povzroča nihanje razpoloženja. Potem je tu še število 2, ki prinaša željo po ravnovesju in pa čustvena nihanja, ko je ta ravnovesje porušeno.  Kljub miksu različnih vplivov, obstaja možnost za timsko delo in napredek, vendar le z rahločutnim pristopom, ki bo ohranilo tako zelo potrebno ravnovesje. To ravnovesje je pogoj za napredek in uspeh.

Danes si vzemite nekaj časa in naredite pregled preteklega dela in se odločite, katere dosežke, odločitve in sadove svojega dela želite prenesti v obdobje, ki je pred vami. To pomeni tudi, da boste sprejeli odločitev, katere stvari niso delovale in jih je treba opustiti. Bodite realni z zdravo mero kritičnosti. Stvari, ki jih niste zaključili, se še ne bodo zaključite v naslednjih dneh, zato se prepričajte, da so vredne, da se uvrstijo na listo za naslednje obdobje.

Pri odločanju bodite odprti in razumevajoči, saj boste le tako lahko prišli na stopnjo popolnega sprejemanja. Sliši se enostavno, pa je res? Težko je opuščati zadeve, še posebej, če so vam pri srcu in ste vanje vložili precej dela, časa in energije. In občutek, da morate to opustiti, bo morda podoben občutku, da vam ni uspelo. Bodite odprti za današnje energije, tudi če se ob njih ne boste počutili udobno, saj stanje ni tako, kot se zdi. Včasih se je treba od določnih stvari, idej ali ljudi posloviti, da lahko v vaše življenje vstopijo nove, največkrat boljše.

Želim vam harmoničen dan, Tjaša